Bodrum Gündem

İngiltere Büyükelçisi Bodrum’da

14.03.2014
0
A+
A-

İngiltere Büyükelçisi Richard Moore Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekemerdan’ı makamında ziyaret etti. Ventolin price

Bodrum Gündem/14 Mart 2014  buy Lamisil

Geçtiğimiz aylarda göreve başlayan Richard Moore Bodrum’a geldi. İngiliz vatandaşlarının yoğun olarak yaşadığı bir yer olması ve Bodrum’da yaşayan vatandaşlar ile bir araya gelmek ingiliz büyükelcisi bodrumda (4)sebebi ile Bodrum’a gelen Moore, Kaymakam Dr. Gödekmerdan’ı da makamında ziyaret etti.

Sabah saatlerinde Kaymakamlık Mamakıma gelen Büyükelçiye görme engelli Eşi Magie Moore da eşlik etti. Ziyaret sırasında Kaymakamlık Şeref Defterini imzalayan Büyükelçi Türkçe olarak “Sayın Kaymakamımla tanıştığım için çok memnun oldum ve Bodrum’da tekrar olmaktan mutluluk duymaktayım” yazdı.

ingiliz büyükelcisi bodrumda (2)Kaymakam Dr. Mehmet Gödekmerdan Büyükelçiye yeni görevinde başarılar dilerken; “Sizi Bodrum’da görmekten mutluluk duyuyoruz. Yeni görevinizin hayırlı olmasını dilerim. Umarım Türkiye ile İngiltere arasında ki ilişkilerin geliştirilmesi açısından, Türkiye’de yaşayan İngiliz vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü konusunda umarım güzel hizmetler yaparsınız. Bodrum’da sizi ve değerli eşinizi görmek bizleri çok mutlu etti. Bodrum’a hoş geldiniz” dedi.

İngiltere Büyükelçisi Richard Moore Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan’a teşekkür etti. Yıllar önce Bodrum’a geldiğini ve Bodrum’u çok beğendiğini söyleyen Moore; “Sizlerle tanışmak sizleri görmek Bodrum’da olmak bizi çok mutlu etti. Bodrum özellikle çok sayıda vatandaşımızın tercih ettiği bir yer. Bodrum’da Sayın Kaymakama vatandaşlarımıza gösterdiği misafirperverlik için şahsi olarak teşekkür etmek için geldim” order misoprostol dedi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.