Bodrum Gündem

İngiliz Büyükelçinin Rehber Köpeği STAR

16.03.2014
0
A+
A-

“Türkiye İle Stratejik Hedeflerimiz Aynı”

İngiliz Büyükelçinin Rehber Köpeği STAR

İngiltere’nin Ankara Büyükelçisi Richard Moore eşi Magie Moore ile Bodrum’da bazı ziyaretlerde bulunarak Bodrum’da yaşayan ülke vatandaşları ile bir araya geldi. Büyükelçinin eşi görme engelli Magie Moore’un Labrador cinsi Buy cheap Lasix   ‘STAR’ isimli rehber köpeği ilgi odağı oldu.

Bodrum Gündem/15 Mart 2014

Bir süre önce görevine başlayan Büyükelçi ziyaret programı kapsamında Bodrum’a geldi. Bodrum Kaymakamlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Moore 1303bod508çifti daha sonra kendi ülke vatandaşları ile bir araya geldi. Bodrum Kaymakamı Dr.Mehmet Gödekmerdan’ı makamında ziyaretinin ardından çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Richard Moore “Çok sayıda İngiliz buraya geliyor. Yetkililer misafirperverliklerini gösterip onlara yardımcı oluyor. Bu nedenle bizzat gelerek teşekkür etmek istedim” dedi.  Türkçe konuşan ve Türkiye –İngiltere ilişkileri konusunda “Bizim ilişkilerimiz oldukça sağlam” diyen Moore “ Nato müttefikiyiz.  Türkiye’nin Avrupa Birliği’ne katılımına en çok destek veren ülkeyiz. Bazı alanlarda çok yakından işbirliği yapıyoruz” diye konuştu.

Suriye ve Ukrayna’daki gelişmelerle ilgili “Britanya ile Türkiye’nin yakından işbirliği yapması çok önemlidir” diyen Moore şöyle devam etti: misoprostol no prescription “Bu konularda Türkiye ile stratejik hedeflerimiz aynı.  Ukrayna krizi hakkında görüşüyoruz.  NATO içerisinde ve ikili olarak görüşüyoruz”

Rehber Köpek ‘Star’ İlgi Odağı Oldu…

Büyükelçinin eşi görme engelli Magie Moore’un Labrador cinsi  ‘STAR’ isimli rehber köpeği ilgi odağı oldu. Moore, köpeğinin yardımıyla merdivenlerden rahatlıkla inip çıktı.

Bodrum’u çok sevdiğini söyleyen büyükelçi ve eşi ziyaretlerinin ardından Marina Vista Otel’de ülke vatandaşları ile bir araya gelerek sohbet etti.

.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.