Bodrum Gündem

Gümbet’te Fark Yaratacağız

Gümbet’te Fark Yaratacağız
16.03.2014
0
A+
A-

Bodrum Belediye Başkanı ve CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, Gümbet’te esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldiği toplantıda, Gümbet’e verdiği önemi şu sözleriyle aktardı; “İlk kentsel yenileme projesini Gümbet’te yaptık. Gümbet’i listesinden çıkarmış turizm acentelerini geri döndürdük”  Purchase Viagra

Bodrum Gündem/14 Mart 2014
Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, yarımada genelinde sürdürdüğü ziyaretler kapsamında Bodrum’un Gümbet Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanan Başkan Kocadon, Ayaz Caddesi’nde yer alan Can Cafe’de esnaf ve vatandaşların katıldığı bir toplantı düzenledi.

buy isotretinoin online gumbet_mehmet_kocadon (1)“Gümbet’i Listesinden Çıkarmış Turizm Acentelerini Geri Döndürdük”
Esnafın istek ve taleplerini de dinleyen Başkan Kocadon, konuşmasında Gümbet’te bir çok çalışma yaptıklarını belirterek, şöyle konuştu;

“Gümbet’te bir sürü iş yaptık. İlk kentsel yenileme projesini yaptık. Gümbet’i listesinden çıkarmış turizm acentelerini geri döndürdük. 4 ülke kalmıştı Gümbet’e turist getiren, şimdiyse 56 ülkeden Gümbet’e turist geliyor. Gümbet’te tek sıkıntımız hem bar hem restoran işletmek isteyen arkadaşlarımız oldu. Hem bar hem restoran ruhsatı diye bir şey yok. Ya restoran ruhsatı alacaksın ya da bar ruhsatı. Yani bizim burada tek sıkıntımız bu oldu. Ya biz bunu anlatamadık, ya da işletmeci kardeşlerimiz bunu anlamadı. Bunun dışında da Gümbet’te hiçbir sıkıntımız yok. Seneye de sahil şeridini düzenlemeyi planlıyoruz. Aslında bu yıl yapmak istemiştik ama seçim döneminde yetiştiremeyeceğimiz için olmadı. Seneye sahil şeridimizi de düzenleyerek Gümbet’i daha da güzelleştireceğiz, fark yaratacağız.” 

“Doğuluları Bodrumlulardan Ayırsaydın Arkanda Durmazdık”
purchase esomeprazole Başkan Kocadon’un konuşmasının ardından söz alan bir vatandaş, “Başkanım biz senin şahsiyetini seviyoruz. İnsan ayırmadığın için biz hep senin arkandayız. 30 senedir Bodrum’dayım Urfa’dan geldim. Benim çocukluğum Urfa’da geçti. Beni Bodrumlulardan ayırsaydın, doğuluları ayırsaydın arkanda durmazdık. Sen insan ayırmadığın için biz arkandayız. Her zaman da arkandan yürürüz.” diyerek kendisinin ve Anadolu’dan gelerek Bodrum’a yerleşen yurttaşlarının Başkan Kocadon’a olan sevgi ve desteklerini iletti.

Gümbet’te vatandaşların desteğini yoğun bir şekilde hisseden Başkan Mehmet Kocadon, seçim sürecine de değinerek konuşmasını sonlandırdı. Ziyareti sırasında Başkan Kocadon’a, Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan ve Yalı Belediye Başkanı İsmail Altındağ ile CHP Bodrum Belediye Meclis Üyesi Adayları da eşlik etti.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.