Bodrum Gündem

Köyler Turizmle Şenlenecek…

18.03.2014
0
A+
A-

order vardenfil Bodrum İskele Meydanı’na kurulan Köy Panayırı’nı gezen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, hiç mecburiyet olmamasına rağmen Kent Konseyi’ni kurduklarını ifade ederek, “Ben hep, ‘Mehmet Kocadon köylerimizin garantisi’ diyorum. Köylerimiz bundan böyle turizmle şenlenecek, daha da güçlenecek.” dedi. 

Bodrum Gündem Haber metoclopramide online

Bodrum Belediye Başkanı ve CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, Bodrum Köy Panayırı’nı gezdi. Bodrum Kent Konseyi Köyler Meclisi tarafından düzenlenen Bodrum Köy Panayırı, İskele Meydanı’nda ilk kez kuruldu. Bodrum’un köylerinde yaşayan vatandaşlar tarafından hazırlanan ürünlerin satıldığı stantların kurulduğu etkinliğe Başkan Mehmet Kocadon, eşi Hülya Kocadon ile katıldı. Bodrum Kent Konseyi Başkanı Hamdi Topçuoğlu’yla birlikte stantları gezen Başkan Kocadon ürünler hakkında bilgi aldı.

“Başkanımız Kent Konseyi’nin kurulmasını sağladı, destek verdi” get Cialis Professional
Gazeteci Fatih Bozoğlu’nun sunuculuğunu yaptığı etkinlikte söz alan Bodrum Kent Konseyi Başkanı Hamdi Topçuoğlu, zorunlu olmamasına rağmen Kent Konseyi’nin kurulmasına ön ayak olan Başkan Mehmet Kocadon’a teşekkür ederek, “Başkanımız bizleri sürekli destekledi. Bodrum Kent Konseyi’nin kurulmasına yardımcı olarak bu tür faaliyetlerin hazırlanmasına vesile oldu. Bizler Kent Konseyi olarak özellikle köylerimizi ve köylülerimizi önemsiyoruz. Burada tüm köylerimizden vatandaşlarımız ürünlerini sergiliyor. Bu etkinliklerin devamını gerçekleştireceğiz.” dedi.

“Köylerde üretilen ürünlerin turizmle buluşturulması en büyük hedefimiz…”            
Başkan Mehmet Kocadon ise önümüzdeki dönemde mahalle olacak olan köyleri çok önemsediğini belirterek, tarımla turizmi buluşturmak, köyleri kalkındırmak için büyük bir mücadele verdiklerini söyledi. “Herhangi bir mecburiyet olmamasına rağmen Kent Konseyimizi kurduk ve alt komisyonları oluşturduk.” diyen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon şunları aktardı; “Bugün de ne kadar doğru bir iş yaptığımızı görüyoruz. Ben 15 yıldır yöneticilik yapıyorum ve köylerimize hep yardım ettim, etmeye de devam edeceğim. Özellikle büyükşehir sürecinde birçok ihtiyacı karşılamaya çalıştık. Malum, artık köylerimiz birer mahalle oldu. Bu nedenle de ihtiyaçları arttı. Bizler köylerimizin turizmle buluşması için çalışmalar yapıyoruz. Bizim köylerde üretilen ürünlerin turizmle buluşturulması için çalışıyoruz. Bu bizim en büyük hedefimiz hocamla. Biz bu panayırların köylerimizde kurulmasını sağlayacağız. Hayvancılığın, organik tarımın desteklenmesi için çalışmalar yapıyoruz, kooperatiflerimizin kurulmasını destekliyoruz. Ben hep, ‘Mehmet Kocadon köylerimizin garantisi, diyorum. Bakın bugün burada bunları görüyoruz. Birlik beraberlik içinde huzurumuzu bozdurmadan bu işleri gerçekleştirelim arkadaşlar.”

Etkinlik yöresel oyunların sergilenmesinin ardından gün boyu değişik aktivitelerle devam etti.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.