Bodrum Gündem

Biz Bütün Yarımadayı Kucakladık

Biz Bütün Yarımadayı Kucakladık
19.03.2014
0
A+
A-

CHP Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon Belediyecilikte “Her Koyun Kendi Bacağından Asılsın’ Denilmez” diyerek Bodrum’u bir bütün olarak değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

buy albuterol Bodrum Gündem/19 Mart 2014 buy Ventolin no prescription Order Lamisil

CHP Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon Bitez CHP Seçim Ofisinin açılışında yaptığı konuşmada Bodrum’un üst kimlik olduğuna vurgu yaparak, belediyecilik yaparken “Her koyun kendi bacağından asılır” mantığının doğru olmadığını söyledi. Bodrum Belediye Başkanı olmasına karşın Yarımadanın tüm beldeleri ile işbirliği içinde çalıştıklarını kaydeden Başkan Kocadon “Belediye Başkanlığı her yeri birden kucaklamaktır, ayrım yapmadan. Ben biliyor muydum Bodrum’un tek belediye olacağını? Bilmiyordum. Ama bakın o zamandan beri hep birlik beraberlik içinde çalışmışız, hiçbir zaman ‘her koyun kendi bacağından asılsın’ dememişiz. Eğer bir sıkıntı, bir dert varsa, sadece Bitez’in değil, Bodrum’un da demişizdir. Çünkü bir şeyi asla unutmayalım; bizim üst kimliğimiz hep Bodrum’dur. Bodrum’da olan, Bodrum Yarımadası’nda olan bir yanlış, hep Bodrum’a kesilir arkadaşlar. Bunu asla unutmayalım ama unutanlar oldu.” dedi.

Bitez’e Başınızın Çaresine Bakın Demedik…

10 yıl belde ve 5 yıldır da İlçe Belediye Başkanlığı yaptığını söyleyen Başkan Kocadon Bitez’in bir çok evin Bodrum arıtma tesisine bağlı olduğunu vurgulayarak “İlk defa Bodrum Yarımadası’nın sahil yolu bandını biz açtık Bitez’de. Sonra yine Bodrum Belediye Başkanı olduğumda da altyapıyla ilgili olan sorunlarınız vardı. Bunları çok iyi biliyorum. Özellikle arıtma tesisinin yetmediğini biliyorum. Şu anda Bitez’in arıtması, sizin kendi bölgenizde olan birçok ev bizim arıtma tesisimize bağlı. Bazı arkadaşlar hizmet yaptık diyor, yollar açtık, beton döktük, binalar yaptık diyor, ama bunları yaparken komşularını da düşünmek lazım. Bodrum Belediyesi olarak biz de bilirdik arıtma tesisimizin çok zorlandığı zamanlarda Bitez’e geçip, ‘napalım kardeşim, siz Bitez’siniz, bakın başınızın çaresine!’ demeyi. Ama bu değildir belediye başkanlığı… Belediye Başkanlığı her yeri birden kucaklamaktır, ayrım yapmadan. Ben biliyor muydum Bodrum’un tek belediye olacağını? Bilmiyordum. Ama bakın o zamandan beri hep birlik beraberlik içinde çalışmışız, hiçbir zaman ‘her koyun kendi bacağından asılsın’ dememişiz. Eğer bir sıkıntı, bir dert varsa, sadece Bitez’in değil, Bodrum’un da demişizdir. Çünkü bir şeyi asla unutmayalım; bizim üst kimliğimiz hep Bodrum’dur. Bodrum’da olan, Bodrum Yarımadası’nda olan bir yanlış, hep Bodrum’a kesilir arkadaşlar. Bugüne kadar nasıl belde ayrımı yapmadan Bodrum Yarımadası aşkıyla görev yaptıysak, artık bütün Bodrum Yarımadası’nı yeniden kucaklayacağız.” dedi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.