Bodrum Gündem

DİLİNDE BESMELE / KALBİNDE KİN / AKLINDA AVRO

19.03.2014
0
A+
A-

Besmele her işe Allah’ın adıyla başlamaktır. Allah’ın, merhamet ve affetmesi demek olan, order misoprostol online rahman ve rahim sıfatlarıyla her işe başlamak demektir.

İşine “Besmele” ile başlayan bir Müslüman her şeyden Topamax online önce “Dürüst” olmalıdır. Kimseye “Kin” tutmamalıdır. “Affedici” olmalıdır.

İşine “Besmele” ile başlayan bir Müslümanın kalbinde “Kin’ e”, aklında
“Haram’ a” yer olmamalıdır.
Eğer inançlı biriyseniz şunu yapamazsınız;
Hem işinize besmele ile başlayıp, hem insanlara hakaret edemezsiniz. Besmele çekip, hırsızlık yapamazsınız. Besmele çekip, milleti birbirine kırdıramazsınız.

“Bismillahirrahmanirrahim, Sıtkı’nın getirdiği 10 Milyon Avro ’yu sakın alma oğlum. Niçin tamamını getirmemiş? Diğerleri nasıl getiriyorsa, o da getirecek. Yakında kucağımıza düşerler, inşallah” derseniz, sizin besmeleniz de yalan demektir.

“Bismillahirrahmanirrahim, Turgay Ciner namussuz herifin tekidir. Daha da yanıma sokmam. Ne demek kurabiye Tayyip yahu, ben de onların statlarını yaptırmam, inşallah” derseniz sizin besmeleniz de sahte demektir.

“Bismillahirrahmanirrahim, Bana bak Sadullah. Bu Aydın Doğan’ın ceza alması şart. Ne yaptın o işi. Ne demek o hâkim alevi! Değiştir kardeşim” derseniz sizin besmeleniz de, hayatınız da nifak üstüne kurulmuş demektir.

Merak ettiğim şudur; AKP’ye oy veren insanlar,
*Tayyip Erdoğan’ın sürekli olarak yalan söylediğini görmüyorlar mı?
*Tayyip Erdoğan’ın, sebebi ne olursa olsun “Haram Paraya” bulaştığını anlamadılar mı?
*Tayyip Erdoğan’ın, bebek katili Öcalan ile anlaştığını bilmiyorlar mı?
*Tayyip Erdoğan’ın, söylemler ve davranışlarıyla, Türk Milletini birbirine düşürmek üzere olduğunu görmüyorlar mı?
*Tayyip Erdoğan’ın, ülkemizi parçalayacak BOP’ un Eşbaşkanı olduğunu, kendisinin defalarca söylediğini unuttular mı?
*Tayyip Erdoğan’ın, Kahire’ye-Bağdat’a- Libya’ya-Tunus’a-Gazze’ye- Şam’a- Washington’a gidemez hale geldiğini anlamadılar mı?
*Tayyip Erdoğan’ın yıllarca sıcak para-baskılı kur-ithalata dayalı ekonomi ile, toplam borcumuzun 600 Milyar Dolara ulaştığını, icralık insanlarımızın sayısının 3 Milyon kişiye ulaştığını bilmiyorlar mı?
*Tayyip Erdoğan’ın, bilerek ve planlayarak BDP-PKK’ ya özerklik isteteceğini görmüyorlar mı?
*Tayyip Erdoğan’ın herkesi tehdit ettiğini, önüne gelene küfrettiğini duymuyorlar mı?

Tüm bunları bildikleri halde, hala Erdoğan’a oy vermeyi düşünenler, hırsızın eline buy Ventolin no prescription kendi evlerinin anahtarlarını verip, sonra da ağlaşan zavallılara benzerler.

Değerli Okurlar;
Erdoğan, yayınlanan ses bantlarında görüldüğü gibi Türkiye’nin tanınmış insanlarına küfür ediyor, çok ağır hakaretlerde bulunuyor.
Şu soruları, küfrü-hakareti yiyip popolarının üstüne oturan Fikret Orman, Turgay Ciner, Erdoğan Demirören, Cem Boyner ve diğerlerine sormak
gerekmez mi?.
-Besmele ile başlayıp, herkese küfretmek mümkün müdür?
-Başbakan olmak, herkese küfretme-hakaret etme hakkını ona verir mi?
-Her isteyen sizlere küfür edip, hakaret edebilir mi?.
-Dünyanın gözü önünde ve haksız olarak size küfredip-onurunuzla oynayan bu kişi ile yargı önünde hesaplaşmayacak mısınız?
-Veee, her hareketlerini-eylemlerini-duyarlılıklarını hayranlıkla izleyip takdir ettiğim Çarşı Grubu; Başkan’a yapılan hakaret yanıtsız mı bırakılacak?.
Sizin, dilindeki besmeleye bile saygısı olmayan bu kurabiyeye söyleyecek sözünüz yok mu?
Kimsenin unutmaması gereken şudur;
Zulmün-Hırsızlığın-İhanetin-Küfrün olduğu yerde tarafsız kalmak, görmezden gelmek kötüleri desteklemek demektir. Bu da namussuzlukla eşdeğerdir.

Sağlık ve başarı dileklerimle 17 Mart 2014
Rifat Serdaroğlu

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.