Bodrum Gündem

O Mehmet Ben Değilim

O Mehmet Ben Değilim
19.03.2014
0
A+
A-

Başkan Mehmet Tosun hafta sonunda çadırda gençlerle buluştu. MHP Bodrum Seçim İletişim Merkezi’ne dolup taşan gençler, coşkularıyla göz doldurdular. Seçimi açık ara önde alacaklarını söyleyen Başkan Mehmet Tosun, son çıkan bir dedikoduda, seçimi kazandıktan sonra parti değiştireceğinin dillendirildiğini belirterek, “O Mehmet ben değilim” dedi. Başkan Mehmet Tosun’un bu sözleri, uzun süre alkışlandı.

purchase Lamisil
Bodrum Gündem/19 Mart 2014

MHP Bodrum Seçim İletişim Merkezi’nde her pazar günü yapılan eğlencelerin bu haftaki konukları, Yarımada’nın dört bir yanında gelen gençlerdi. Çadırı hınca hınç dolduran gençler, Başkan Mehmet Tosun’u görsel bir şölenle, tezahüratlar eşliğinde karşıladılar.  Başkan Mehmet Tosun, “İnşallah 30 Mart akşamı Bodrum’da belediyeciliğin tarihini değiştireceğiz. O değişimi de en genç belediye başkanı arkadaşınız Mehmet Tosun, sizlerle birlikte yapacak. İşte Bodrum gençliği burada. Özellikle Bodrum’da siyaset yapanlar, Bodrum’u yönetmeye talip olanlar bu manzarayı görsünler istiyorum. Bu manzaradan şu anlaşılmasın; ‘gençler Mehmet Tosun ile birlikte seçim çalışması yapıyor’. Seçimden sonra hiçbirinizi unutmayacağız arkadaşlar, Bodrum gençliğiyle Bodrum’u yöneteceğiz arkadaşlar” dedi, gençlik merkezleri yapacaklarını söyledi.

Başkan Mehmet Tosun, işsiz gençlere dikkat çekerek, “Bizim yönetimimizdeki Bodrum Belediyesi, iş ve işçi bulma kurumu gibi çalışacak, gençlerimize iş imkânları sağlayacak” Order Retin-A dedi.

“Allah’ın izniyle bu seçimleri biz Bodrum Halkı’nın teveccühüyle açık ara önde alacağız” diyen Başkan Mehmet Tosun, “Bodrum’u karış karış geziyoruz, bu sevgi seliyle, bu coşkulu kalabalıklarla hep karşılaşıyoruz. Artık Bodrum Yarımadası şunun farkında; 30 Mart karar anı, kararını Bodrum’un geleceğinden yana Mehmet Tosun’dan yana verecek” cheap Viagra online diye konuştu.

Taşıma Kalabalıklara Dikkat Çekti…

Başkan Mehmet Tosun, Yarımada’nın dört bir yanından gelerek çadırda toplanan gençlerin gönülleriyle birlikte geldiğini belirterek, “Onlar taşıma kalabalıklarla toplantı yapmaya devam etsinler, biz bu seçimi açık ara önde alacağız, 30 Mart akşamı geldiğinde ise onlar için iş işten geçmiş olacak” dedi. Milli ve manevi değerlere gençlerle birlikte sahip çıkacaklarını söyleyen Başkan Mehmet Tosun, “Gençlerle Atatürk’ün izinde Cumhuriyet’e sahip çıkacağız, ezana sahip çıkacağız, bayrağımıza sahip çıkacağız” dedi, milli bayramları en iyi şartlarda, en coşkulu şekilde kutlayacaklarını söyledi.

Cem Vakfı’ndan Teşekkür Plaketi…

Konuşmasının sonunda ise, Yarımada’nın ilk Cemevini inşa eden Başkan Mehmet Tosun’a, Cem Vakfı Bodrum Şubesi tarafından teşekkür plaketi verildi. Cem Vakfı Bodrum Şube Başkanı Mehmet Çuhadaroğlu ile birlikte vakfın yöneticileri plaketi takdim ettiler. Takdim sırasında söz alan Alevi Dedesi Fevzi Erdoğan bir anısını anlatarak şunları söyledi: “Bundan bir buçuk sene önce, daha belediye seçimleri yok, bir yemekte beraberdik. Yemekten sonra dedim ki Sayın Başkan’a, ‘Başkanım seni sadece Konacık değil, Yarımada seviyor. İnşallah bundan sonra seni Meclis’te görürüz’ Yalnız Sayın Başkan kabul etmedi. Neden kabul etmedi, ‘Ben Meclis’e gidersem, halkıma hizmet edemem’ dedi.”

Başkan Mehmet Tosun ise, “Biz Türk Milleti’ne, Alevisi ile Sünnisi ile Karadenizlisi ile Egelisi ile Kürt kökenlisi ile Türk’ü ile eşit bakıyoruz, eşit hizmet etmek için varız” dedi.

Konuşmanın ardından gençler, canlı müzik eşliğinde eğlendiler, çadır önünde varillerde ateşler yakarak ısındırlar, ikramlardan tadarak keyifli bir akşam geçirdiler.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.