Bodrum Gündem

Yaşamın Miladı Anne Baba Olmaktır

20.03.2014
0
A+
A-

Bodrum Özel Kartanesi  Anaokulu’nda eğitim gören çocukların velilerine Uzman Pedagog Retin-A without prescription Bahat Atvar tarafından  “Çocuk Yetiştirme” konulu seminer verildi.

Bodrum Gündem Haber purchasing Plavix
Hızla değişen yaşam koşullarında anne ve babanın en büyük amacı sorumluluk sahibi duygu ve düşüncelerini rahat ifade eden, kendisini seven çocuklar yetiştirebilmektir. Bu nedenle  bugün anne ve babalara kendini seven, duygularını düşüncelerini ifade eden ama bunu yaparken başkalarının duygularıyla başkalarının haklarına saygı gösterebilen çocuklar yetiştirmenin inceliklerinin anlatıldığı semineri veliler dikkatle izlediler.
Çocuk Yetiştirme konusunun püf noktaları hakkında velileri bilgilendiren uzman pedagog Bahar Atvar “Yaşamın miladı anne-baba olmaktadır. Anne-baba olunca mücadele, emek, sevgi ve sabır dolu bir yolculuk başlar. Zaman zaman bu yolculukta anne ve babalar zorluklar yaşar. Anne-baba olmak, bir ömür boyu devam eden bir serüvendir. Anne-babalar çocuklarının mutlu, topluma faydalı, kendine güvenen, birey olması, sorumluluk alabilmesi, sağlıklı ilişkileri sosyal olarak başlatıp, sürdürebilmesi anne-babanın yaşam amacıdır. Hızla değişen yaşam koşullarında anne-babalık rolleri de değişiyor. Bu yaşam koşullarında arkadaşlarına, canlılara duyarlı, değişimlere uyum gösteren, duygu ve düşüncelerini ifade eden çocuklar yetiştirmenin önemi artıyor. Biz de anne-babalık serüveninizde 20 Ocakta değişim yolunuzda sizlere eşlik etmek istiyoruz. Uzm. Pedagog Bahar Atvar ile ‘’Anne-babalık Tutumları’’ ‘’Sevgi ve Duyguların Dili’’ ‘’Çocuğumu Nasıl Anlarım’’ ‘’Anne-babalık Hayatını Yeniden Keşfetme’’  konularını konuşacağız. Bu seminerimizde, kendi anne-babalarımızla olan duygusal bağlarımızı değerlendirip, anne-baba olarak kendimizi yeniden keşfedeceğiz” dedi.

Seminerde inter aktif olarak velilerde soruları ve yaşadıkları olaylardan buy Paxil örnekler sunarak katıldılar.

 

 

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.