Bodrum Gündem

Karaova Kapalı Pazar Yerine Kavuştu (VİDEO HABER)

24.03.2014
0
A+
A-

order Viagra Mumcular Belediyesi tarafından yapılan Karaova Kapalı Pazar Yeri, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Bodrum Gündem/23 Mart 2014

Miting havasında gerçekleştirilen açılışta, Mumcular Belediye Başkanı Birol Aydın’a teşekkür eden Başkan Mehmet Tosun, “Mumcular Beldesi’ne hizmet ederek, köylere hizmet tosun başkan mumcular pazarı (18)ederek, bizi mahcup etmedi.” dedi. MHP Bodrum İlçe Başkanı Asım Başaran ise, Bodrum’u dışarıdan gelen holdinglerin talan ettiğini belirterek, “Bugün karşınıza çıkarak başkalarına çamur atmaya çalışanlar, onların billboardlarında ve totemlerinde yükseliyorlar. Görüyorsunuz, kafalar havada, burunları da havada.” şeklinde konuştu.

Mumcular Belediyesi’nin tamamladığı, toplam 3 bin 978 metrekare kapalı alana sahip olan, 5 adet dükkân, zabıta noktası, emanet ofisi ve tuvaleti bulunan, 280 esnafın kullanabileceği, kameralı güvenlik sistemiyle korunan ve 958 bin liraya mal olan Karaova Kapalı Pazar Yeri hizmete açıldı. Açılış için düzenlenen tören miting havasında gerçekleştirilirken, binlerce Karaovalı da açılışa katıldı.

Straterra online buying tosun başkan mumcular pazarı (15)Holdingler Üzerinden Eleştirdiler…

Sahneye oğluyla çıkan Mumcular Belediye Başkanı Birol Aydın, holding totemlerine yapıştırılan propaganda reklamlarını eleştirerek, “Bizlerin parası yok, bizde gönül var. Holdinglerin totemlerini süsleyebilirsin ama Karaova Halkı’nın gönlünü süsleyemezsin.” dedi.

MHP Bodrum İlçe Başkanı Asım Başaran da aynı konuya değinerek, “Özellikle buradan Karaovalıların çok net görebileceği, Bodrum’a giderken Gökçeler’i geçtikten sonra yolun sağ tarafında Bodrum’un en güzel, kıymetli yerlerini, dışarıdan gelen holdingler ne belediyeyi taktılar, ne kanunları taktılar, gördüğünüz gibi istedikleri gibi yağmaladılar. Bugün işte karşınızdaki ekip, onların billboardlarında ve totemlerinde yükseliyorlar. Görüyorsunuz, kafalar havada, burunları da havada. Diğer tarafta siyasete başladığım 2000 yılından buyana bu Karaova’nın bütün köyleriyle birlikte, dertlerini dert edinmiş, sorunlarına çare olmak için mücadele etmiş, Gökpınar’ından, Mazı’sından, Pınarlıbelen’inden, Sazköy’ünden, Kemer’inden Tepecik’ine kadar bütün köylerin sorunlarına çare olma mücadelesi vermiş, sizin içinizden, sizin gönlünüzü almaya gelmiş bir Mehmet Tosun ve ekibi var.” dedi.

tosun başkan mumcular pazarı (17)“Bizi Mahcup Etmedi”

“Karaova seninle gurur duyuyor.” tezahüratlarıyla sahneye çıkan MHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun ise şöyle konuştu:

“2009 seçimlerinde, hemen belediyenin önündeki meydanda Sayın Birol Aydın için oy istedik. Sağ olun, sizler de gereğini yaptınız, bu güzel kardeşimi seçtiniz ve bugün de Karaova Kapalı Pazar Yeri’ni açıyoruz değerli hemşehrilerim. İşte o gün, o meydanda siz değerli hemşehrilerime şöyle seslenmiştim; ‘Bu genç kardeşimize güvenin. Ben de yanındayım. Konacık Belediye Başkanı olarak 5 yıllık süre içerisinde Mumcular’a yapacağı hizmetlerde her zaman yanında olacağım, destekçisi olacağım.’ demiştim. İşte bu sözümüzü yerine getirdik, sağ olsun o kardeşimiz de 5 yıl süre içerisinde Mumcular Beldesi’ne hizmet ederek, köylere hizmet ederek, bizi mahcup etmedi. Sayın Birol Aydın’a, meclis üyelerine ve Mumcular Belediyesi çalışanlarına çok teşekkür ediyorum.”

tosun başkan mumcular pazarı (6)“Bodrum’u Geleceğe Gerçekten Biz Taşıyacağız”

“Bu göreve talip olan birtakım siyasiler, adaylar dedikoduyla uğraşsınlar, Atatürk’e ve Cumhuriyet’e sığınarak, çalışmadan, üretmeden siyaset yapmaya devam etsinler.” diyen Başkan Mehmet Tosun, “Bizler çalışacağız, üreteceğiz, Bodrum Yarımadası’nı geleceğe gerçekten biz taşıyacağız arkadaşlar.” şeklinde konuştu.

Mumcular’a Özel Projeler…

Başkan Mehmet Tosun, Mumcular Beldesi’ne soğuk hava deposu yapacaklarını, Bodrum Mezbahası’nı Mumcular’a taşıyarak, modern bir mezbaha haline getireceklerini, Karaovalıların talebi üzerine turistlere de hitap edebilecek bir de modern hamam inşa edeceklerini, elverişsiz koşullarda hizmet verilen aile sağlığı merkezini de modern hâle getireceklerini söyledi.

buy azithromycin online “Tosun Başkan ile el ele, hep beraber finale.” tezahüratları eşliğinde pazar yerinin açılışı yapılırken, halk Başkan Mehmet Tosun’a yakın ilgi ve sevgi gösterdi.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

  1. Olurgider dedi ki:

    Bunu her yerde soruyorum biri bana aciklasin bazi mitinglerde oradaki secmen sayisinin iki kati insan var meydanlarda .