Bodrum Gündem

Türkkuyusu Mahallesi Kocadon’u Bağrına Bastı

25.03.2014
0
A+
A-

Bodrum’un en önemli mahallerinden birisi olan Türkkuyusu, diğer adı ile Tümbek’te mahallelinin arasında sohbet eder gibi konuşan Mehmet Kocadon  turizmin gelişmesine katkı sağlayacak olan bir çok projeyi anlattı. Mahalle toplantısı, mitinge dönüştü.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem-25 Mart 2014

Bodrum Belediye Başkanı ve CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, Bodrum siyasetine yön veren önemli bir Xenical pills türkkuyusu kocadon (73)mahallede Türkkuyusu’nda Bodrumlular ile buluştu. CHP Meclis Üyesi adayı Nurten Çakıcı Bıçak ve Muhtar Bahattin Aşkın ile birlikte mahallenin büyüklerinin karşıladığı Mehmet Kocadon konuşmasını sohbet eder gibi mahallelinin arasında yaptı. Projelerini anlatırken, bir yandan da mahallenin eksiklerinin kısa sürede tamamlanacağını söyledi.

Başkan Kocadon Türkkyusu’nda yaptığı konuşma sırasında “Bodrum Gocamanları” vardenfil online olarak bilinen bir çok yurttaşla samimi sohbet içindeydi. Konuşmasının başında da “Ben kendi mahallemdeyim. O nedenle rahat rahat konuşacağız, sohbet edeceğiz. Muhtarımız, Bekir amcam ve diğer büyüklerim ile zaman zaman bir araya gelerek mahallemizin eksiklerinin çoğunu tamamladık. Kalan eksiklerimizi de 30’undan sonra tamamlayıveriririz.” dedi.

türkkuyusu kocadon (22)Türkkuyusu’ndan Birçok Siyasetçi Çıktı…

Turkkuyusu’da ikamet eden İl Genel Meclisi Üyesi olarak geçtiğimiz 5 yıl boyunca görev yapan Cesur Öncel ve Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Orman’ın mahallerine sahip çıkarak hizmet ettiklerini de ifade eden Başkan Kocadon “Şimdide kızınızı meclis üyeliğine göndereceksiniz. Türkkuyusu’ndan hiç fire vermeden yüzde 100 oy bekliyoruz.” dedi. CHP İlçe Başkanı Recai Seymen, CHP İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Bodrum Belediye Meclisi üyesi adayları, İl Genel Meclisi Üyeleri Cesur Öncel, Mükerrem Uyar ve Şükrü Şehir ile birlikte geçmiş dönem Bodrum Belediye Meclis üyeleri Cevat Soysal, Hüseyin Yıldızhan, Halit Özkaplan ve Bodrum’un tanınmış gocamanları da Türkkuyusu mahalle toplantısında Mehmet Kocadon’a destek verdiler. Mahallelinin Mehmet Kocadon, eşi Hülya Kocadon ve CHP’li Meclis üyesi adaylarına gösterdiği samimi ilgiden oldukça mutlu olduğu gözlendi. Başkan Kocadon, buy Tadalafil online “Vallahi nereye gideceğimi şaşırdım. Allah sizden bin kere razı olsun bu güzel mahallenin insanları. Beni hep bağrınıza bastınız. En zor zamanlarımda da yanımda oldunuz.” dedi.

türkkuyusu kocadon (2)Cafer Paşa Türbesi Yeniden Yaşayacak…
Osmanlı Tersanesi’nde bulunan Cafer Paşa Türbesi’nde bir takım düzenlemeler yaparak burayı yaşanır hale getirmek istediğini ifade eden Başkan Kocadon, “Buradaki büyüklerimiz çok iyi bilir. Bizim biliyorsunuz Osmanlı Tersanesi dediğimiz yerde Cafer Paşa Türbesi var. Bizim çocukluğumuzda orada mevlüt okunurdu. Şimdi burayı yeniden canlandırmak istiyorum. En büyük hayalim bu. Orada bir düzenleme yapıp mevlit için de bir alan yapacağım.” dedi.

türkkuyusu kocadon (38)Antik Kalıntıların Arasında, Bodrum’da Tarihe Yürüyerek Yolculuk Edilecek
Başkan Kocadon, antik kalıntıların arasından Bodrum’da tarihe yürüyerek yolculuk etmek için hazırladıkları projeyiyse vatandaşlarla şöyle paylaştı. “Futbol sahamızın olduğu yerde biliyorsunuz güzel bir tarihi eser yatıyor. O tarihi eserin ortaya çıkması, oradan Mars Mabedi, Mars Mabedi’nden de Antik Tiyatro, Antik Tiyatro’dan Mindos kapısı, Mindos Kapısı’ndan Ağa’nın Evi, Ağa’nın Evi’nden Mozole… Bodrum’da yürüyerek şehir turu, benim en büyük hayalim. İnşallah önümüzdeki dönem sizlerle birlikte bunları gerçekleştireceğiz. Bunun altyapısını da oluşturduk ve hatta birçok yerde tanıtımını da yaptık.”

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.