Bodrum Gündem

BU GİDİŞE DUR…

BU GİDİŞE DUR…
27.03.2014
0
A+
A-

order Colchicine buy Baclofen Bu gidişe dur denilmesi ve değişimin başlatılması bir zorunluluktur. generic Plavix ..

AKP hükümetinin işbaşına geldiğinden buyana; İnsan haklarının yerleşmesi, demokratikleşme, işsizliğin, yolsuzluğun ve yoksulluğun önlenmesi, iç barış, sosyal adalet in gerçekleşmesinde hiçbir ilerleme sağlanamadı.

AKP, 2002 seçimi öncesinde “Yolsuzluk dosyalarının üzerine gideceğiz; bu amaçla milletvekili dokunulmazlığını kaldıracağız” vaadinde bulunmuştu. Milletvekili dokunulmazlığını kaldıracak yasa değişikliği yerine, kimi bakanlarını yolsuzluk sanığı olmaktan kurtaracak yasa değişiklikleri yaptı.

17 Aralık’ta ortaya çıkıp dalga dalga artan ve mali yolsuzlukların dışında da zengin yolsuzluk türlerini barındıran “yolsuzluk” ile AKPnin sonu geldi..

Bu gidişe dur denilmesi ve değişimin başlatılması bir zorunluluktur.

daha fazla kazanç hırsıyla halkın malı yağmalanıyor;

yandaşlar arasında paylaştırılıyor!

Yeşil alanlar betonlaştırılıyor; yandaşa verilen kat yükseklikleriyle soluk alacağımız alanlar daraltılıyor; trafik çilesi karabasan gibi sürüyor!

Güzel yurdumuzun her kenti, ilçesi, beldesi AKP’li belediyeler eliyle her geçen gün biraz daha çirkinleştiriliyor; tarihsel varlıklarımız, yeraltı ve üstü tüm zenginliklerimiz talan ediliyor!

Başbakanın dayatmacı anlayışıyla yerel  yönetimlerin yapısı bozulmuştur!

Doğamız, çevremiz ve tüm yaşam alanlarımız günü kurtarma, yandaşa kolay ve çok kazandırma hırsıyla yok ediliyor!

Ülkemizde ve Bodrum da giderek artan işsizliğin, yoksulluğun, yolsuzlukların ve eşitsizliklerin temelinde de AKP ve payandası olan partilerin uyguladığı politikalar bulunmaktadır.

Bodruma karşı sorumluluk duyan tüm bireyler bundan böyle sorumsuz politikaların devamına izin vermemelidir.

Bodrum da barış içerisinde bir arada yaşanması için daha adaletli, daha eşitlikçi ve dayanışmacı, insan odaklı belediye yönetimlerine ihtiyaç var.

30 Mart 2014 seçimleri yalnızca yerel seçimler değildir. ABD ve AB talimatları ile tarikatlarla, hortumcularla, ülke yönetenlere Dokunulmazlıkları kaldırmayan ama her fırsatta halka dokunan AKP hükümetine, Bu kafaların, derviş Mehmet torunların a HAYIR günüdür.

30 Mart 2014 seçim Günü yurdumuza, cumhuriyetimize İşimize, ekmeğimize, bütünlüğümüze sahip çıkma günüdür. Kendimize karşı sorumluluğumuz budur.

30 Mart 2014 yerel yönetim seçimleri hem Bodrum yarımadasının daha yaşanır hale gelmeleri için, hem de adaletli, demokratik ve barışçıl bir Türkiye için, değişimin başlangıcı olabilecektir.

Bodrum yarımadası ve Muğla Türkiye bakımından dünya bakımından ne kadar değerli olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz. 30 MART 2014’te seçilecek CHP’li yerel yönetimler, maddi-manevi tüm birikimini halka aktaracaktır. Cumhuriyet Halk Partisi, yerel demokrasiyi güçlendirmek ve ülkemiz yerel yönetimlerini etkin ve verimli bir çalışma düzenine kavuşturarak halkımızın yerel ve ortak ihtiyaçlarının zamanında ve eksiksiz yerine  getirme inancımız tamdır.

Tüm okuyuculara saygılarımla

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.