Bodrum Gündem

Bodrum MHP Kıraç Konseri İle Coştu

29.03.2014
0
A+
A-

Konacık Belediye Başkanı ve Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, Bodrum İskele Meydanında Kıraç’ın konserinin de olduğu bir miting gerçekleştirdi.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem 28/03/2014

Bodrum İskele Meydanında gerçekleşen miting Bodrum yarımadasının hemen hemen her beldesinden yoğun bir katılımla gerçekleşti. Mitingin başlama konuşmasını MHP Bodrum İlçe kıraç konseri bodrum (1)Başkanı Asım Başaran yaptı. Başaran konuşmasının büyük bölümünde Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a yüklendi. Herkesin haklarını koruyacaklarının altını çizen MHP Bodrum İlçe Başkanı Asım Başaran, Bodrum’un sorunlar altında ezildiğini iddia etti. Başaran konuşmasına şöyle devam etti “CHP, AKP ve diğer partilerden çağrımıza destek verenler oldu. Bodrum’u bütün renkleriyle yönetme iradesi 30 Mart’ı bekliyor.  Bodrum’un bütün malları hacizli, belediye personeli aylardır maaşlarını alamıyor, sokaklarında mizah olsun diye balık tutulmasına razı olamayız.  Bu kutlu yolculuğa destek istiyorum. Sokaklarda dedikodularla fitne üretmeye vaktimiz yok.  Bu halka daha önce vaat ettiği projelerin %80’ni hayata geçirmediler. Kumbahçe kazıkları vicdanları kanatıyor. Suyun altında olan kısmı kesildi.  Üstten göstermelik işler yapılıyor.  Şahsım ile ilgili dedikodulara  gelince benim Bodrum limanında hiç kimse ile herhangi bir kavgam yok.  Onlar holdinglerin bilbordlarında yükselmeye çalışırken, biz sizlerin gönüllerinde yükseleceğiz.”

Fluoxetine price kıraç konseri bodrum (8)Tosun “Kazıkların Gerisini Çıkartma İşi Bize Kalmasaydı”…

MHP İlçe Başkanı Asım Başaran’dan sonra Bodrum İskele Meydanındaki mitingde konuşan Konacık belediye Başkanı ve Bodrum Belediye Başkan adayı Mehmet Tosun, sahneye eşi Nadire Tosun’la birlikte çıkarak kendisine teşekkür edip çiçek verdi. Tosun cheap Topamax “Nadire hanımla  27 Ağustos 2000 yılında evlendim ve onun da rızasını alarak siyasete başladım. Ötekileştirilen, kamplaştırılan Konacık beldesinde hizmet ettim.  Bodrum Belediye Başkan adaylığım için yine sevgili eşimle konuştuğumuzda yola devam, rotamız Bodrum dedi. 6 aydır seçim yürütüyoruz.   Seçim döneminde 300’ün üzerinde toplantı ve 10 beldede miting yaptım ve sonuncusu da Bodrum’da.  30 Mart’tan sonra, ertesi gün önce Bodrum Belediyesinden başlayacağız ve belediye meclis üyeleri, çalışanları, sivil toplum kuruluşları, odalar ve sizlerle beraber, iç içe bir yönetim yapacağız. Çalışan personel endişelenmesin, hepsine sahip çıkacağız ve Bodrum’u beraber yöneteceğiz.  Bizim yönetimimiz sokaklarda dedikodu malzemesi olmayacak.  Kumbahçe mahallesinin kalbine çakılmış olan kazıkları gelir gelmez kaldıracağımızı söylemiştik.  Bodrum Belediyesi seçime 3 gün kala o kazıkların sadece üst kısımlarını kesti. Bugünden Bodrum belediyesini çalıştırmaya başladık. Keşke kazıkların gerisini çıkartma işi de bize kalmasaydı” Buy Prozac dedi. Konuşmasının devamında başkan seçilmesi durumunda Bodrum için yapılacak projelerini anlatan Mehmet Tosun, konuşmasının sonuna doğru dizi oyuncusu Mehmet Aslan’ı da sahneye çağırdı. Aslan, pek çok arkadaşından siyasi rengini belli ettiği için eleştiri aldığını fakat bu ülkede yaşadığı müddetçe “Ne mutlu Türküm” demekten her zaman gurur duyacağını kaydetti. Mehmet Tosun daha sonra sırasıyla meclis üyesi adaylarını tanıtarak sahneye çağırdı.

Son olarak sahneye sanatçı Kıraç’ı davet eden Mehmet Tosun, sahnede bulunan meclis üyeleri ve Kıraç’la beraber 10. Yıl marşını söylediler. Miting Kıraç konseri ile son buldu.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.