Bodrum Gündem

BODRUM PARLAYAN YILDIZ OLMAYA DEVAM EDECEK…

BODRUM PARLAYAN YILDIZ OLMAYA DEVAM EDECEK…
02.04.2014
0
A+
A-

Umut Oran order Robaxin online (CHP Genel Başkan Yardımcısı)

30 Mart’ta adı yerel olan ama tarihi öneme sahip bir seçimi geride bıraktık. Öncelikle adil bir şekilde seçilen tüm belediye başkanlarını kutluyorum, sonuçların halkımıza hayırlı olmasını diliyorum.

Demokrasi bu yüzden değerli bir rejimdir.

Biz de onu güçlendirmek, korumak ve daha iyi bir seviyeye çıkarmak için mücadele ediyoruz. Bu mücadele Ankara’da, Üsküdar’da Küçük Çekmece’de Antalya’da, halen devam ediyor. Demokrasiye hile karıştıranlara karşı halkın iradesini korumaya çalışıyoruz.

Seçim döneminde çok çalıştık ve istediğimiz sonucu alamasak da çalışmaya devam edeceğiz. Halkımızı dinleyeceğiz, daha umutlu gençler, daha mutlu toplum, daha güçlü insan hakları, saydam ve adil yönetim için bu mücadeleyi sürdüreceğiz. Bu seçim döneminde bir tek oyun bile ne kadar önemli, hilesiz adil bir yönetimin neden şart olduğunu herkes gördü. Bu seçim herkese sandık namusunu korumanın ve halkın iradesinin sandığa tam olarak yansımasını sağlamanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösterdi. Biz de eksiklerimizi görecek, halkın mesajını analiz edeceğiz. Oylarımız yüzde 30 seviyelerine çıksa da yeterli değil, ama yılgınlık yok, mücadeleye devam edeceğiz.

Çünkü yaşamak direnmektir!

muğla-il-danışma-umut-oran-osman-gurunMuğla’ya ve Bodrum özeline geldiğimizde ise övüneceğimiz bir tabloyla karşı karşıyayız. Osman Gürün herkese örnek olacak saygın bir siyasi kişiliktir. AKP iktidarı Türkiye’de özellikle zayıf olduğu yerleri ele geçirmek için idari/mülki değişiklikler yaparak bütünşehir yasasını çıkardı. Ordu, Antalya ve Mersin gibi yerlerde partimiz bu düzenlemeden büyük yara aldı. Ama Muğla’da, ülkesini, milletini Atatürk ilke ve devrimlerini seven çağdaş yurttaşlarımız bu zihniyete gereken dersi verdi. Osman Gürün başkanımız oyunu artırarak neredeyse iki Muğlalıdan birisinin oyunu tek başına aldı. Belediye hizmetlerinde kendisini tescillemiş olan Osman Gürün, ayrım yapmadan tüm Muğlalılara eşit ve çağdaş hizmeti, toplum belediyeciliği örneğini sunmaya devam edecektir.

En yüksek orana ulaştığımız yerlerden olan Muğla’da bir diğer iftihar kaynağımız da Bodrum’dur.

buy albuterol umut oran kocadon ziyaret (8)Mehmet Kocadon da 30 Mart’ta aldığı yüzde 50,8 oyla övünç kaynağımız olmuştur. CHP’li aileden gelen Sayın Kocadon’a böylece “halkımız da Evine hoş geldin Mehmet Kocadon Order Lamisil online ” demiştir. Bodrum, CHP Genel Merkez yönetimi olarak bizlerin özel önem verdiği bir ilçemizdir. Burası için planlı bir çalışma yürüttük ve yaptığımız araştırmalar sonucunda her toplum kesimiyle iyi ilişkilere sahip olan Mehmet Kocadon’u saflarımıza katarak CHP adayı olmasını sağladık. Sevilen ve saygı duyulan kişiliğiyle Kocadon siyaset sahnesinin merkezinden, sağından, solundan, kısaca yelpazenin tamamından oy alabilecek bir isimdi, nitekim bu öngörümüzü de boşa çıkarmadı. Geçmişi başarılarla dolu olan Mehmet Kocadon, umut vaat eden bir siyasetçidir, halkçıdır, sosyal demokrat belediyecilik anlayışını yaşama geçirmiş bir başkandır. İnsana, çevreye önem veren, ayrımcılık yapmayan, kentin kimliğine, geçmişine önem veren yönetim anlayışı ile Bodrum’u sadece Muğla’nın değil, Ege’nin, Türkiye’nin parlayan yıldızı yapmaya devam edecektir.

Bu noktada sonuç olarak partimize ‘dışarıdan’ gelen, daha doğrusu CHP ailesine geri dönen Mehmet Kocadon’a örgütümüzün sahip çıkması, Genel Merkezimizin öngörülerine güvenmesi de bu güzel sonucu almamızı sağlamıştır, kendilerine bu nedenle de ayrıca teşekkür ederim.

Kazandığımız tüm belediyelerde olduğu gibi Bodrum’da da Varlık içinde Birlik içinde Özgür biçimde yaşayacağımız Türkiye’yi birlikte inşa edeceğiz.

Medarı iftiharımız olan Osman Gürün ve Mehmet Kocadon iyi ki varsınız ve yolunuz/yolumuz açık olsun.

 

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.