Bodrum Gündem

Bodrumlu Polisler İnsanlara Kan, Fidanlara Cansuyu Verdi

07.04.2014
0
A+
A-

Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 169. Yıldönümü kapsamında Polis Haftası etkinlikleri başladı. Bodrum’da da Kaymakamlık ziyareti ile başlayan program, şehitler için mevlit okutulup,  Kızılay’a kan bağışında bulunularak devam ediyor. buy methotrexate

Bodrum Gündem/7 Nisan 2014

Bodrum’da Polis Haftası etkinliklerinde ilk olarak,  İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akgün ve beraberindeki meslektaşları, Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet polis fidan dikti (6)Gödekmerdan’ı makamında ziyaret etti.  Dr.Gödekmerdan’a çiçek veren emniyet güçleri,  Polis Haftası boyunca yapılacak etkinlikleri anlattı. Daha sonra Kızılhisarlı Mustafa Paşa Camisinde Cuma namazı öncesinde şehitler için Mevlit-i şerif okutularak cami çıkışında vatandaşlara gülsuyu, çikolata ve lokma tatlısı ikram edildi.

SUCUK EKMEKLE KUTLAYIP FİDAN DİKTİLER…

Order Lamisil Türk Polis Teşkilatının 169. Yıl Kutlama etkinlikleri Kızılağaç mevkiinde  “Polis Hatıra Ormanı” alanında fidan dikimi ile devam edildi. Fidan dikimi öncesinde mangalda görevlilerle sucuk pişiren İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akgün, personeline ve ailelerine sucuk ekmek hazırlayıp dağıttı.  Bodrum Emniyeti geçen yıl 700 servi fidanı dikilen bir hektarlık alana bu yılda yaklaşık 150 adet fidan daha dikti. Dikilen fidanlara can suyu verildi. “Her polisin Bodrum’da dikili bir ağacı olsun” sloganı ile yola çıktıklarını belirten Akgün  “Kaymakamlığımızın koordinesinde orman işletme şefliğimiz hatıra ormanı alanını tahsis etti. Geçen yıl dikilen fidanları bir kez daha kontrol edip fidan dikimine bu yılda devam ettik” dedi. Bodrum Orman İşletme Şefi Önder Barut ise bir süredir boş olan alanı Polis teşkilatına tahsis edildiğini anlatarak “10 yıl sonra burası daha yeşil olacak” dedi.

.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.