Bodrum Gündem

Urlalı Öğrencilerden Kocadon’a Anlamlı Hediye…

25.04.2014
0
A+
A-

Urla Asiye Hüseyin Akyüz Bilim Ortaokulu öğrencileri, öğretmenleri Nursema Esgin ve velileri ile birlikte Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti.

Disulfiram online Bodrum Gündem Haber/25/04/2014 Plavix online Viagra

Urla Asiye Hüseyin Akyüz Bilim Ortaokulu sınıf öğretmeni Nursema Esgin ziyaretle ilgili olarak şunları söyledi “Bu yıl ikincisi gerçekleşen ‘Hasat Şenliği’ne katılan öğrencilerimiz, 10 yıl önce okullarının bahçesine dikilen zeytin ağaçlarından topladıkları zeytinleri, antik zeytinyağı evi Clazomenae’da kendileri sıkarak zeytinyağı yaptılar. Bu yağları şenlikte satarak elde ettikleri parayı Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) ve Lösemili Çocuklar Vakfı’na (LÖSEV) bağışta bulundular. Biz de ÇYDD’ne bu bağışı vermek için Bodrum’a geldik. Geçtiğimiz günlerde Sayın Başkanımız Mehmet Kocadon, Bodrum ÇYDD öğrencileri ile birlikte bize 50 zeytin fidanı desteğinde bulunmuştu. Bu fidanları da diktik, onların zeytinlerini de öğrencilerimiz toplayacak ve yine yağ yapacak. Okulumuz iki yıldır hem atık yağ hem de mavi kapak topluyor. Topladıklarımızla geçen yıl bir engelliye tekerlekli sandalye hediye etmiştik, bu yıl da hem tekerlekli sandalye hem de TEMA’ya bağış yapacağız. Bununla ilgili olarak öğrenciler arasında bir yarışma düzenlendi, en çok atık yağ ve mavi kapak toplayan öğrenciler 24 Nisan Çocuk Şenliği’ne katılmak üzere Bodrum gezisi ile ödüllendirildi. Bodrum’a gelince de Sayın Başkanımızı ziyaret ederek gösterdiği destek nedeniyle teşekkür ettik.”

Urla Asiye Hüseyin Akyüz Bilim Ortaokulu öğrencileri ziyaretin sonunda, kendi ürettikleri zeytin ve zeytinyağını Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a hediye ettiler.

 

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.