Bodrum Gündem

Genç Girişimcilerin Konuğu “Başaran Ulusoy”…

02.05.2014
0
A+
A-

Genç Liderler ve Girişimciler Derneği (JCI)’nin Bodrum Ticaret Odası konferans salonunda düzenlediği “Sürdürülebilir Turizm” konulu seminerin konuğu TURSAB Başkanı Başaran Ulusoy oldu.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem 01/05/2014

Seminerin açılış konuşmasını JCI Bodrum 2014 Başkanı Şerife Yasemin Öz yaptı. Öz konuşmasında dernek olarak hedeflerinin toplumda pozitif etki yaratmak  olduğunun söyledi. Öz konuşmasına şöyle devam etti “Kuruluşundan bugüne pek çok başarılı proje gerçekleştiren derneğimiz  bugünde, yaşadığımız şehrin sorunlarına dikkat çekmek, Bodrum’da ki   esnaf ve işadamları  ile işbirliği yaparak çözüm arayışları girişiminde bulunmak. Bodrum’un sahip olduğu değerleri koruyarak, mevcut imkanlarıyla  sürdürülebilir turizmin Bodrum’u ve ülkemiz ekonomisini daha yukarılara taşımasını diliyor, birlikte eyleme geçerek başarıyı sağlayacağımızı umut ediyorum” dedi.

Purchase Viagra Başaran Ulusoy “Üniversiteli Gençler Nerede? Türkiye’nin Sorunlarını Niye Konuşmuyorlar?…” cheap Prozac get Naltrexone

JCI’nin üyelerine yönelik düzenlediği “Sürdürülebilir Turizm” konulu seminere konuşmacı olarak katılan TURSAB Başkanı Başaran Ulusoy,  Bodrum’un marka değerinin korunması gerektiğinin altını çizdi. Televizyonlarda Bodrum’un 40 liraya lahmacun satılan yer olarak yer almaması gerektiğine değinin Ulusoy, birinin yaptığı yanlışın tüm bölgeye mal edilmemesi gerektiğini ve  Bodrum’un marka değerinin korunması için JCI’nin de diğer tüm kurumlarla birlikte çalışılması önerisinde bulundu.  Başaran Ulusoy konuşmasına şöyle devam etti “Bodrum’un acil olarak bir master plana ihtiyacı var. Bodrum sadece hafta sonları Cumartesi Pazar eğlence yeri olarak anılmamalı. Burası sağlıklı yaşama ve yaşlanma yeri olabilmeli.  Denizci arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Denizlerimizle ilgili çok ciddi mücadele veriyorlar. Denizleri kirletmeyelim ki temizlemek zorunda da kalmayalım.  Deniz dibindeki hayatı bitirdik. Muğla’da 203 balık çiftliği var. Biz demiyoruz ki siz bu işi yapmayın. Bu işin kıyılara zarar verilmeyecek mesafede yapılması gereklidir. Bu konuları konuşması gereken asıl üniversitelerimiz ve gençlerimizdir. Nerde bu gençler? Onlar niye konuşmuyor. Turizm anlayışının devam etmesi için doğa olmazsa olmazımızdır.  Avrupa’ya medeniyeti veren biziz ama bu medeniyeti içimize sindiremiyoruz.”

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.