Bodrum Gündem

Muğla Valisi Hayran Kaldı

05.05.2014
0
A+
A-

Muğla Valisi M.Hakan Güvençer, Bodrum Kaymakamı Dr.Mehmet Gödekmerdan, Muğla İl Kültür ve Turizm Müdür Yrd. Kaan Erge ile eşlerinden oluşan heyeti Bodrum Deniz Müzesi’ni ziyaret etti. buy Ventolin no prescription

buy Alesse Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem-5 Mayıs 2014

Muğla Valisi M.Hakan Güvençer Bodrum Deniz Müzesi ziyaretinde hayranlığını gizleyemedi. Bodrum’un denizcilik geçmişini yansıtan teknelerin maketlerini tek tek inceledi. Vali mugla_valisi_guvencer_bodrum_deniz_muzesi_ziyareti (18)Güvençer Bodrum deniz Müze yöneticisi Sema Sagat tarafından rehberlik edildi. Vali Güvençer özellikle kızı tarafından müzeye bağışlanan Halikarnas Balıkçısı’nın özel eşyalarının bulunduğu bölümü çok beğendiğini ifade ederken, Hasan Güleşçi Deniz Kabukları Koleksiyonu’na olan hayranlığını gizleyemedi.

Muğla Valisi Güvençer, valilik misafirlerini Bodrum Deniz Müzesine getireceklerini ve müze’nin daha fazla tanıtılması için destek verebileceklerini ifade etti. Muğla Valisi Güvençer Müze anı defterine müzeden çok etkilendiğini ve Bodrum ruhunu ziyaretçiler ile tanıştıran tam yerini ve anlamını bulmuş bir müze olarak nitelendiriyor. Vali Güvençer müzenin girişten itibaren herkesi bir Bodrumlu olarak karşıladığını ifade ederken deniz kabukları kolleksiyonu için bir sanat harikası olarak değerlendirme yapıyor.

where can i buy Plavix mugla_valisi_guvencer_bodrum_deniz_muzesi_ziyareti (8)BODRUM DENİZ MÜZESİ…

Bodrum’da yaşanmış denizcilik tarihine ait arşivleri gün ışığına çıkartmak ve başvurulacak zengin bir bilgi kaynağına kavuşmak olarak belirlediği vizyonu ile sahip olunan koleksiyonu geliştirirken, günümüzden geleceğe aktarılacak yeni objelerin, tarihi belgelerin ve eserlerin temini ile muhafazasını sağlamakta. Bodrum denizcilik tarihinde önemli yeri olan tarihi belgeler, eserler ve objelerin tasnifi ile sergilenmesi, restorasyonu, konservasyonu, depolanması ve emniyetle saklanması faaliyetlerini yürütmekte olan Bodrum Deniz Müzesinin her yıl artan çok sayıda ziyaretçisi var. Bodrum deniz Müzesi Bodrum Ticaret Odası ve Bodrum Belediyesi başta olmak üzere bir çok kişi, kurum ve kuruluş tarafından destekleniyor.

Muğla Valisi M.Hakan Güvençer, Bodrum Kaymakamı Dr.Mehmet Gödekmerdan, Muğla İl Kültür ve Turizm Müdür Yrd. Kaan Erge ile eşlerinden oluşan heyetin ziyareti yaklaşık iki saat sürdü.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.