Bodrum Gündem

TÜRKİYENİN PARTİSİ MİSİNİZ?

06.05.2014
0
A+
A-

Kürt Açılımının, kökü Wilson Prensiplerine ve Sevr Antlaşmasına dayanan bir CIA operasyonu olduğunu dün yazmıştık. Wilson Prensiplerinin 12. Maddesi şudur;
* “Osmanlı İmparatorluğunda Türklerin oturdukları bölgelerin bağımsızlığı sağlanacaktır. Türk egemenliği altında bulunan diğer uluslara da özerk bir gelişme için tam ve engelsiz bir fırsat sağlanacaktır. Boğazların uluslararası garanti altında bütün devletlerin ticaret gemilerine açılması sağlanacaktır.”
Benzeri hükümler 10 Ağustos 1920 deki Sevr Antlaşmasına da konulmuştur. (Sevr’in imza günü olan 10 Ağustos’ta, Türkiye 12. Cumhurbaşkanını seçecek. Sevr’i tarihin çöplüğüne attığımız gibi, Sevr’i destekleyen Cumhurbaşkanı adayını da Türk Milletinin gayretiyle seçtirmeyeceğiz)

Kürtçü-Bölücü hareketin silahlı kolu PKK bu amaçla kurdurulmuştur.
PKK kuruluş amacı olarak şunları açıklamıştır;
“PKK, çöken emperyalizm ve yükselen Proletarya Devrimler çağında Kürdistan halkını emperyalist ve sömürgeci sistemden kurtarmak, Bağımsız ve Birleşik Kürdistan’da bir halk diktatörlüğü kurmak ve nihai olarak sınıfsız toplumu gerçekleştirmek amacındadır.”

PKK bu amaçlarını bugün dahi inkâr etmemiştir.
“Biz bölünmek istemiyoruz. Statü, Yerinden Yönetim, Ayrı Bayrak, Kendi Öz Savunma Gücü, Vergi Toplama Yetkisi şimdilik yeter” demektedirler.
Ha Ali Arap, ha Arap Ali! Değişen bir şey yoktur. PKK’ nın ve destekçilerinin gerçek hedefi bölünmek ve Türkiye-Suriye-Irak-İran’daki parçaları birleştirip, bölgede 2. İsrail olarak görev yapacak “Büyük Kürdistan’ı” kurmaktır.

1950 yılında çok partili siyasi hayata geçtiğimizden bu yana her seçimde, çeşitli partilerde en az order Combivent online 150 Kürt kökenli milletvekili parlamentoda görev yapmıştır. Şimdiki TBMM de de durum aynıdır. PKK’ nın siyasi kanadı olan BDP’den başka diğer partilerde Kürt kökenli Milletvekillerimiz vardır.

Şimdi lütfen kendinize şu soruları sorar mısınız? buy metoclopramide online
*Siz hiç, herhangi bir BDP Milletvekilinden, “Toprak Reformu yapılsın” diye bir kanun teklifi duydunuz mu?
*Öcalan denen 54 bin insanımızın hayatını söndüren bebek katilinden, böyle bir öneri duydunuz mu?
*Her biri “Toprak Ağası”, “Aşiret Reisi” olan BDP’ li Milletvekillerinden, bölgeye yatırım yapılmasını isteyeni duydunuz mu?
*BDP Milletvekillerinin, Kürtçü-Bölücü Ağaların, Aşiret Reislerinin, Türkiye’nin en zengin Kürt kökenli işadamlarının, PKK’yı veya PKK’ nın yakıp yıktığı iş makinaları- barajlar-okullar için küçük de olsa bir kınama yayınladığını
gördünüz mü?
*Bunlardan birinin, “Yahu ben de burada doğdum. Hiç olmazsa bölgeye bir sebil (Çeşme) yapayım” dediğini duydunuz mu?
*1997 yılında 450 Bin 215 adet Pancar Üreticisi vardı. AKP ve Erdoğan 2010 yıla geldiğimizde bu sayıyı Uluslararası Tröstler istediği için, 196 Bin 901 e düşürdü. 253 Bin 314 Pancar ekicisi aile açlığa terk edildi.
Siz hiç Kürtçü Milletvekillerinde ufak ta olsa bir itiraz duydunuz mu?
Mevcut Tarım Bakanı Kürt değil mi? Bunları o yapmadı mı?
*2003 yılında bölgede 334 Bin 296 Tütün üreticisi vardı. 2010 yılında bu sayı
80 Bin 776 ya düşürüldü. Yaklaşık 250 Bin tütün ekicisi ve ailesi işsiz kaldı.
AKP dayatmaya boyun eğdi ve yerli tütüncülüğü öldürerek, ithal tütünü serbest bıraktı. BDP’ lilerin itirazını duyan var mı?
*Bölgedeki 5 sigara fabrikası ve her ildeki tütün işletmeleri kapatılırken, yem fabrikaları satılıp kapatılırken, Et-Süt kurumları kapatılırken, BDP’ nin kahraman Milletvekillerinden ve Kürt Tarım Bakanından bir itiraz duyanınız var mı?
*Bölgedeki Çimento fabrikaları, Köy Hizmetleri Kuruluşları, İl Özel İdareleri kapatılırken, BDP’ lilerden herhangi bir karşı koyma gördünüz mü?
*BDP’liler, kadın erkek eşitliğine önem verdiklerini göstermek için, her kademede “Eşbaşkanlık” oluştururlar. Bu tamamen bir aldatmacadır.
-Bölgede, çocuk yaşta ve zorla evlendirmeler, töre cinayetleri, kızların okutulmaması oranı çok yüksektir.
-Öcalan, yıllarca “Yoğunlaştırma Evi” dediği zevk yuvalarında yüzlerce Kürt kızına tecavüz etmiş, PKK çok sayıda kadın militanını acımadan öldürmüştür.
-Kürtçü-Bölücülerin hem dinî, hem de siyasi lideri Barzani’dir.
Barzani, erkeğin 4 kadınla evlenme serbestisini, kendi Anayasasına koymuştur.
Kadını yok sayan, kadını köle olarak gören bu üç zihniyete karşı çıkan, tek söz söyleyen BDP’li, PKK’ lı Milletvekili gördünüz mü, duydunuz mu?

AKP ve Erdoğan, kendilerine dayatılan bu işleri çaresizliklerinden ve verdikleri sözlerden dolayı yapmak zorundalar. BDP ve PKK ise, bölgede açlığı-işsizliği-yoksulluğu arttıracak bu faaliyetlere sessiz kalarak memnun olmayan, isyana meyilli insan sayısını arttırmak ve bu zavallı insanları Türk Devletinden kopartmak için order Viagra gayret ediyor.

İşte bölgede oynanan ayrılıkçı ihanet oyununun sebebi budur, suç ortakları ise Erdoğan-AKP-BDP ve PKK’dır. Kim ne masal anlatırsa anlatsın, bunun sonu düpedüz BÖLÜNMEDİR.
Bu gerçekleri bölge halkına, teker-teker, kapı-kapı anlatmak, onları PKK çakallarının baskısından kurtarmak, Siyasi Partilerimizin görevidir.

Bölgenin büyük bir kısmını gezmiş, çok sağlam dostluklar kurmuş biri olarak açıkça itiraf ediyorum ki, bugün için ben böyle bir parti göremiyorum.
AKP-Erdoğan-PKK-BDP’ nin kalleşçe oynadıkları oyunu bozacak bir parti zorunlu hale gelmedi mi?

Sağlık ve başarı dileklerimle 06 Mayıs 2014
Rifat Serdaroğlu

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

  1. Ali Fikret dedi ki:

    Adam bu kadar şey yazmış, yorum yapabilecek, cevap verebilecek bir tane güneydoğu kökenli yürekli var mı acaba?