Bodrum Gündem

İlk Kez Bedensel Engelli Bir Meclis Üyesi,Bodrum Belediyesi Başkan Vekili Oldu…

08.05.2014
0
A+
A-

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon,  seçim yorgunluğunu üzerinden atmak için çıktığı on günlük tatilinde yerine Türkiye’de bir ilke imza atarak bedensel engelli meclis üyesi Abdülmecit Poyraz’ı vekil olarak atadı.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem 08/05/2014

30 Mart 2014 yerel seçimlerinde CHP’den Bodrum Belediyesi meclis üyesi seçilen bedensel engelli Abdülmecit Poyraz, Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un yerine on günlüğüne başkan vekilliği görevini yürütecek.

“Her Platformda Engellilerin Sesi Olmaya Devam Edeceğim”… Proscar order

Kendisinin başkan vekili olarak atanması ile ilgili olarak konuşan Abdülmecit Poyraz “Sayın belediye başkanımızın takdiri.  Hakikaten çok gurur verici bir olay. Bütün meclis üyesi arkadaşlarımıza duyduğu güvenin eseridir.  Biz de herhangi bir şey yok. Seval hanım da daha önce vekilimizdi. Ben de vekil olmaya çalışıyorum.  Arkadaşlarımla beraber çalışmaya başladık” dedi.  Bodrum Kent Konseyi Engelliler Meclisi başkan yardımcılığı görevini de yürüten meclis üyesi Abdülmecit Poyraz, her platformda engellilerin sesi olmaya devam edeceğini, engellilerin de hayatın içine karışmaya hakkı olduğunu dile getirdi.

cheap albuterol Kocadon “Bu güne Kadar Kimseyi Engelli veya Engelsiz Diye Ayırmadım”… brand Levitra online

Telefonla konu hakkında  görüştüğümüz Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum’da yaşayan hiç kimseyi engelli -engelsiz diye ayırmadığını ve meclis üyesi Abdülmecit Poyrazı da bir engelli olarak değil Bodrum’da yaşayan ve belediye meclis üyesi olmaya hak kazanmış bir temsilci olarak gördüğünü ifade etti Kocadon Konuşmasına şöyle devam etti “Benim için yaşayan hiç kimse engelli ya da engelsiz diye ayrılmaz.  Meclis üyem Mecit Poyraz da normal bir insan.  Mecit, seçim zamanında örnek bir mücadele gösterdi. Hiç kimseye minnet etmeden seçim atmosferinde bizimle esnaf ziyaretlerine ve mitinglere üstelik kendi olanakları ile iştirak etti.  Kendisindeki özgüven  pek çok arkadaşımızda dahi mevcut değil.  Bodrum halkı da ona olan sevgi ve güvenini seçim sandığında göstererek  temsilci olarak meclis üyeliğine layık gördü.”

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.