Bodrum Gündem

Bodrum Kent Konseyi genel Kurulu 26 Mayıs Pazartesi Gününe Ertelendi…

Bodrum Kent Konseyi genel Kurulu 26 Mayıs Pazartesi Gününe Ertelendi…
08.05.2014
0
A+
A-

Bodrum Kent Konseyi’nin olağan seçimli genel kurulu, salt çoğunluk sağlanamadığı için 26 Mayıs 2014 Pazartesi  tarihine ertelendi.

Bodrum Gündem Haber 08/05/2014
purchase Paxil Aciclovir online Plavix buy online
Bodrum Ticaret Odası Konferans Salonu’nda bugün yapılması planlanan Bodrum Kent Konseyi seçimli olağan genel kurulu, çoğunluk sağlanamadığı için ertelendi. Genel Kurul’un salt çoğunluğu oluşturan 151 delege sayısına ulaşılamaması nedeniyle ertelendiği bildirildi.

Kent Konseyi’nin yeni yönetim kurulu, 26 Mayıs 2014 tarihinde Bodrum Ticaret Odası Konferans Salonu’nda yapılacak genel kurulda belirlenecek.

Bodrum Kent Konseyi Başkanı Hamdi Topçuoğlu, 300’ü aşkın delegesi bulunan Kent Konseyi bünyesinde kayıtlı ancak işlevini yitirmiş dernekler olduğunu belirterek, “Bugün çoğunluğun sağlanamamasının nedeni de büyük ölçüde budur. Dernek sayısı çok fazla ancak hepsi işlevsel olmadığı için ulaşamadığımız dernekler de var. Bu arada ulaştığımız ancak gelmeyen üyelerimiz de mevcut. Bu açıdan salt çoğunluğu sağlamak kolay değildi. Konseyde, bundan sonra yoluna devam edecek olanlar, belki başka bir yol izleyebilir” diye konuştu. Topçuoğlu, Kent Konseyi üyesi derneklerin, kurumsal bir yapının paydaşları olduğunu belirterek, genel kurula ilgi göstermesini istedi.

Kent Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Sever de Bodrum Kent Konseyi yönetiminin, bir sonraki olağan genel kurul tarihi olarak belirlenen 26 Mayıs’a kadar çalışmaya devam edeceğini söyledi. Sever, “Önergeler ve çalışma grupları sorumlulukları dahilinde görevini sürdürecek. Genel Kurullarda, görevler değişir, yeni yönetimler seçilir. Kendi adıma, yeni kadroların da başarılı olacağını düşünüyorum. Bu kentte yaşayanlar olarak, Kent Konseyi’nin kurumsal yapısının çok önemli olduğunu biliyoruz. Dolayısıyla, katılımın daha çok olmasını arzu ediyoruz” dedi.

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.