Bodrum Gündem

Kaybolan Yaşlı Kadını Akut tarafından Bulundu…

08.05.2014
0
A+
A-

Bodrum’da  sabah saatlerinde evinden çıkan  ve kendisinden haber alınamayan 79 yaşındaki alzaimer hastası olan Höri Şenavcı,  AKUT Bodrum ekibi ve jandarmanın birlikte yürüttüğü 10 saatlik arama çalışmasının ardından kullanılmayan bir evin bahçesinde otururken bulundu. Şenavcı sağlık kontrollerinin yapılması için ambulansla Bodrum Devlet Hastanesi’ne gönderildi.

Bodrum Gündem Haber 08/05/2014 treatment of bipolar disorder

Bodrum’un Kızılağaç Mahallesi’ndeki kızının evinden sabah saat 11.00 sıralarında çocukluğunun geçtiği Alazeytin Mevkii’ne “Annem öldü, ben eve gidiyorum” diyerek ayrılan alzaimer order Viagra yaşlı kadın akut tarafından bulundu (2) levonorgestrel price hastası 79 yaşındaki Höri Şenavcı’dan ailesi bir daha haber alamadı. Sık sık yürüyüş yapan babaannesinin geri dönmemesi üzerine alzaimer hastası olduğu için merak eden torunu Ali Şenavcı, jandarmaya ve AKUT Bodrum ekibine bilgi verdi. Jandarmayla birlikte AKUT ekibi gece saat 00.00 sıralarından itibaren arama çalışmalarına başladı. Şenavcı’nın kaybolduğu alanı yürüyerek tarayan ekipler sabah saatlerine kadar bölgeden ayrılmadı, yakınları ile birlikte Şenavcı’yı aradı. Şenavcı, AKUT ekibi tarafından sabah saat 10.00 sıralarında zeytinlik alandaki kullanılmayan bir evin bahçesinde otururken bulundu. Gece boyunca dışarıda aç ve susuz kalan Şenavcı’nın yorgun ve bitkin olduğu görüldü.

Yaklaşık 10 saatlik arama kurtarma çalışması sonucunda bulunan Şenavcı, çağrılan 112 Acil Sağlık ambulansı ile sağlık kontrollerinin yapılması için Bodrum Devlet Hastanesi’ne gönderildi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.