Bodrum Gündem

Bodrum Gecelerinde Çılgın Eğlenceler Başladı

10.05.2014
0
A+
A-

Bodrum’da turizm sezonunun açılmasıyla birlikte gece eğlenceleri de renklenmeye başladı.

Valtrex online buy diflucan Bodrum Gündem/9 Mayıs 2014

Eğlence mekanları yenilenen yüzüyle misafirlerini ağırlamak için kapılarını açarken yerli ve yabancı turistler, dans ve gösteri grupları eşliğinde doyasıya eğleniyor. Bodrum’un dünyaca purchase Lithium bodrumda eğlence başladı (1)ünlü Barlar Sokağı olarak bilinen Cumhuriyet Caddesi ile Gümbet’teki bar, disko ve diğer eğlence mekanlarının renkli ışıkları cadde ve sokaklara hareketlilik getirdi. Tercih edilen turistik kentler arasında ilk sıralarda yer alan Bodrum’da, bir süre öncesine kadar sessizliğini koruyan geceler artık eğlenceleriyle göz kamaştırmaya başladı. Yaz sezonuyla birlikte Bodrum’da her geçen gün sayıları artan yerli ve yabancı turistler, gündüz sahillerde deniz, kum ve güneşin tadını çıkarırken geceleri de eğlencenin tadını çıkarmaya devam etti.

Eğlence mekanlarının çoğunun yenilenen yüzüyle misafirlerini ağırlamak için kapılarını teker teker açmaya başladığı ilçede, eğlence sektöründe hizmet verecek yeni yerlerde ışıltılı açılışlarla dikkat çekti. 19 yıllık turizmci Adem Atalar’ın işletmeciliğindeki Smiley Club’da Gümbet’te eğlence merkezleri arasına bu yıl katıldı. Mekanın açılışına katılınlar dansçı kızların nefes kesen dansları ve gösteri gruplarını şovları eşliğinde doyasıya eğlendi.

İki keman ve bir çello sanatçısından oluşan ‘Trio Queen’ adlı Rus grubun sahnesiyle başlayan açılışta, Kübalı ve Rus dansçılar ile gösteri grupları şovlarıyla tatilcilerin eğlencesine renk kattı.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.