Bodrum Gündem

Çarşı Ortasında Vurdu

12.05.2014
0
A+
A-

order Topamax

Bodrum’da bir işyeri sahibi işten çıkarttığı elamanı ile çarşı merkezinde karşılaşıp tartıştı, elemanına sekiz kurşun sıkan iş yeri sahibi gözaltına alındı.

Bodrum Gündem Haber/11 Mayıs 2014

Bodrum Çarşı Mahallesi Cevat Şakir Caddesi’ndeki Alibaba Hediyelik Eşya işletmesinin sahibi 43 yaşındaki Savaş Kaygusuz yaklaşık iki hafta önce işten çıkarttığı, 31 yaşındaki personeli order Ventolin Proscar buy çarşı ortasında kurşunladı (1)İnan Güler ile işyeri önünde caddede karşılaştı. Kısa süren sözlü tartışma tekme tokatlı kavgaya dönüştü. Turistlerin korkulu ve şaşkın bakışları arasında meydana gelen kavga sırasında belindeki ruhsatsız 7.65mm. çapındaki silahı çıkartarak Güler’e sekiz el ateş eden Kaygusuz, olay yerine gelen sivil polisler tarafından tabancası ile yakalandı.

Kanlar içinde yere düşen Güler ise ambulans ile Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak ameliyata alındı. Güler’in kol ve bacaklarına 4 kurşun isabet eden Güler’in hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilirken, tartışmanın iki hafta önce iş yerinden çıkarılan İnan Güler’in alacağı olan parayı istemek için geldiği sırada başladığı iddia edildi. Kaygusuz “İşyerinde huzursuzluk yaratmaya başladığı için işten çıkardık, işten çıkarılmayı hazmedemedi işe geri almam için beni tehdit etmeye başladı, bugünde ana avrat küfür edip tekme tokat saldırınca kendimi korumak yere ateş ettim, amacım öldürmek veya yaralamak değildi” dediği öğrenildi. Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde ifadesi devam eden Kaygusuz’un akşam saatlerinde adliyeye sevk edileceği belirtildi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.