Bodrum Gündem

Yangınlar Erken Başladı

12.05.2014
0
A+
A-

Bodrum Değirmenaltı mevkiindeki otluk alanda çıkan yangın rüzgarın etkisi ile hızla yayıldı. Dolgu alanında bulunan otellere ve teknelere doğru yönelen alevler korku ve heyecan yaratırken, orman, belediye ve AKUT ekipleri ile denizcilerin yoğun mücadelesi alevleri otellere 50 metre kala kontrol altına alındı.

Bodrum Gündem Haber/11 Mayıs 2014

Bodrum’un Haremtan Burnu Değirmenaltı mevikiinde saat 16.00 sıralarında otluk alanda çıkan yangın şiddetli rüzgarın etkisi ile hızla büyüdü. Önce otel personeli ile teknecilerin kovalarla yangın dolgu alanı (5)ve çalı çırpıyla müdahale etmeye çalıştığı yangın sık sık yön değiştirip turistlerinde bulunduğu 4 yıldızlı otellerle Gümbet iskelesinde bağlı olan ahşap teknelere yönelince büyük panik ve korku yaşandı. Aynı bölgede yapılan Uçurtma Şenliği’ne katılan ise dakikalarca duman altında kaldı.

Bodrum Belediyesi’ne ait 4 itfaiye aracı, Orman İşletme Şefliği’ne ait iki arazöz ile Sadettin Uslu liderliğindeki sekiz kişilik AKUT ekibinin de müdahale ettiği yangın otellere 50 metre kala güçlükle önlendi. Orman İşletme Şefi Önder Barut’un yönettiği söndürme çalışmaları sonunda üç hektarlık alan zarar gördü yangın bir saatte kontrol altına alınabildi. Barut order Orlistat “Yangın mevsimi geldi otlar kurudu rüzgarda olunca ufacık bir sigara izmariti böyle korkulu anlar yaşanmasına neden oluyor, küçük bir ihmal yüzlerce kişiyi tedirgin edebiliyor. Önümüzdeki haftadan itibaren bölgemizde iki yangın söndürme uçağı ile 1 helikopteri Bodrum’da konuşlandıracağız” buy brand Levitra online purchase Fluconazole dedi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.