Bodrum Gündem

Bodrum Fotoğraf Kulübü İstanbul İFSAK’ta Sergi Açıyor

Bodrum Fotoğraf Kulübü İstanbul İFSAK’ta Sergi Açıyor
15.05.2014
0
A+
A-

buy Retin-A Bodrum Fotoğraf Kulübü 17 Mayıs 2014 Cumartesi günü saat 17:30’da İstanbul Beyoğlu’nda İstiklal Caddesi Ayhan Işık Sokaktaki İFSAK İstanbul Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği Lokal sergi salonunda bir karma sergi açacak. Sergi 30 Mayısa kadar hafta içi 12:00 – 21:30, C.tesi 10:00 – 19:30, Pazar günü 12:00 – 18:00 saatleri arasında açık olacak.

Bodrum Gündem/15 Mayıs 2014  Strattera Buy

İstanbuldaki karma sergiye Bodrum Fotoğraf Kulübünden Elif  Şahin, Fatma Erdoğan, Gökhan Uçar, Hakan Çağlar, Mehmet Dağoğlu, Mehmet Ulucak, Metin Bul, Müge Balkantaş, order Proscar pınar-2Nezahat Meles, Ömer Doğan, Pınar Gürcan, Selahattin Çelik, Tuncay Özdal ve Yasin Şıracı katılıyor.

Bodrum Fotoğraf Kulübü Haziran 2009 İsmet Akbay, Tuncay Özdal ve Elif Şahin tarafından kuruldu. Amacı Bodrum ve çevresini fotoğraflarla tanıtmak olan Bodrum Fotoğraf Kulübü çok kısa bir dönem içinde gezi ve sergi gibi birçok etkinlikle Bodrum ve çevresini tanıtmakla kalmadı; düzenlediği eğitim ve slayt  gösterileriyle üyelerinin fotoğraf bilgi ve bilincini yükseltti ve Muğla’daki kardeş fotoğraf kulüpleriyle, İstanbul ve İzmir gibi kentlerimizdeki fotoğraf dernekleriyle yakın ilişkide bulunarak ortak projeler üretti. Düzenlenen sergi ve etkinlikler internet ortamında ve Bodrum’un yerel gazete ve dergilerinde yayınlanarak duyuruldu.

Bodrum Fotoğraf Kulübünün ilk sergisi 2010’da İdart Sanat Galerisinde açılan “Bodrum Fotoğraf Kulübü Üyeleri Fotoğraf Sergisi” oldu. Bu sergiyi 62 Kültür Sanat evinde açılan “Fotoğraflarla Bodrum Sergisi” izledi. Yeşilbağcılar köyünü konu alan “Fotoğraflarla Yeşilbağcılar” sergisi 2011’de Ada Taş Bahçede yer aldı. Uluslararası Milas  Festivali sırasında Milas Atatürk Kültür Merkezi Sanat Galerisinde düzenlenen “Fotoğraflarla Milas/Milas’ın Renkleri” Sergisi ise Bodrum’da Marmara Koleji  Halikarnassos Kültür Merkezinde tekrarlandı.

sergi afişBodrum Fotoğraf Kulübünün Önümüzdeki günlerde açacağı sergiler;

Bodrum Fotoğraf Kulübü Fotoğraf Sergisi

10 Haziran-22 Haziran  2014 tarihleri arasında Dibeklihan Orhan Kemal Meydanında.

Bodrum Fotoğraf Kulübü Fotoğraf Sergisi

25 Kasım – 07 Aralık 2014 tarihleri arasında Mor sanat galerisinde

Bodrum Fotoğraf Kulübü Yönetiminde İsmet Akbay (Başkan), Fatma Uzer (Başkan Yardımcısı), Elif Şahin (Sekreter), Tuncay Özdal (Eğitim Sorumlusu), Müge Balkantaş (Halkla İlişkiler) bulunuyor.

elif-2Bodrum Fotoğraf Kulübü kaliteli fotoğraf çekme zevkini paylaşan tüm üyelerine bir araya gelme olanağı sağlıyor. Kulüp üyeleri ayda bir toplanarak yapılacak etkinliklere birlikte karar veriyor. Bodrum içine veya yakınlarındaki yörelere otobüs veya tekneyle geziler düzenleniyor.  Gezilerin sonrasında çekilen fotoğraflarla karma veya kişisel sergiler hazırlanıyor.  Ayrıca her ay üyeler veya dışarıdan davet edilen fotoğrafçı dostların sunduğu ve fotoğraf izlemeyi seven herkese açık fotoğraf sunumu gösterileri düzenleniyor. İlki 23 Kasım 2011’de gerçekleştirilen slayt gösterileri giderek artan sayıda üye ve izleyicileri bir araya getiriyor. Bodrum Fotoğraf kulübünün faceboook sayfası üyelerin birbirleriyle olan iletişimine yardımcı olduğu gibi izleyicilere bu kulüpte neler yapıldığı konusunda güncel bilgiler içeriyor. Kulübe www.bodrumfotografkulubu.com web adresinden ulaşılabilir.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.