Bodrum Gündem

Bodrum Halk Eğitim Merkezi ve A.S.O. Yıl Sonu Sergisi Açıldı

Bodrum Halk Eğitim Merkezi ve A.S.O. Yıl Sonu Sergisi Açıldı
23.05.2014
0
A+
A-

Bodrum Belediyesi’nin destekleriyle Bodrum Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu (A.S.O.) Müdürlüğü tarafından düzenlenen El Sanatları Kursları sona erdi.

Bodrum Gündem/21 Mayıs 2014

Kurslar sonunda ortaya çıkan eserler, Bodrum Yarımadası genelinde farklı tarih aralıklarında düzenlenen etkinliklerle halkın beğenisine sunuldu.

purchase Tadalafil cheap Viagra bodrum-trafo-sergi (1)Bodrum Halk Eğitim Merkezi ve A.S.O. Müdürlüğü’nün 2013-2014 eğitim öğretim yılında gerçekleştirdiği El Sanatları Kurslarına katılan kursiyerlerin eserleri sırasıyla; Yalıçiftlik Mahallesi Yalı Çay Bahçesi, Gümüşlük Mahallesi Belediye Çay Bahçesi ve Gündoğan Mahallesi Belediye Meclis Salonu’nda sergilendi. Sergileme, Gündoğan’ın ardından Bodrum İlçe Merkezi’nde yer alan Trafo Bodrum Hakan Aykan Kültür ve Sanat Merkezi’nde devam etti.

Bodrum Halk Eğitim Merkezi Tezhip Sanatı Eğitmeni Serpil Kutlu’nun öncülük ettiği 2013 – 2014 Eğitim Öğretim Yılı Sonu Bodrum Halk Eğitim Merkezi ve A.S.O. Müdürlüğü El Sanatları Sergisi, Trafo Bodrum Hakan Aykan Kültür ve Sanat Merkezi’nde açıldı. Ortakent’te düzenlenen kursa katılan 10 kursiyerin 41 eserinin sergilendiği etkinliğe; Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ, Bodrum Halk Eğitim Merkezi ve A.S.O. Müdürü Mehmet Uzunoğlu, Halk Eğitim Merkezi Eğitmenleri, kursiyerler ve sanatseverler katıldı.

bodrum-trafo-sergi (3) Aciclovir creme Serginin açılışında konuşan Bodrum Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Uzunoğlu, Soma’da tüm ülkeyi yasa boğan facia nedeniyle sergi açılış törenlerini iptal ettiklerini ifade ederek, “Bodrum’da 288 tane kurs açtık. Kurslarımızdan aşağı yukarı 10-11 bin kişi yararlandı. Kurslara katılanların büyük bir çoğunluğunu kadınlarımız oluşturdu. Kursların açılması sırasında bizlere destek veren kaymakamımıza, kapanan belde belediye başkanlarımıza ve Bodrum Belediyesi’ne teşekkür etmek istiyorum” dedi.

Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ ise kursiyerleri tebrik ederek, “Sene boyunca kurslara katılarak el emeği, göz nuru bu değerli eserleri üreten kursiyerlerimizi tebrik ediyorum. Bu kursların açılmasında emeği geçen tüm yetkililere teşekkürlerimi sunuyorum. Bodrum Belediyesi bu tür organizasyonların her zaman destekçisi olacaktır.” diye konuştu.

El Sanatları Sergisi, ilerleyen günlerde Bodrum’un diğer mahallelerinde sergilenmeye devam edecek. Sergi programı ise şöyle;

KONACIK – El Sanatları Merkezi 21-24 Mayıs 2014

TURGUTREİS – Şevket Sabancı K.S.M. 23-26 Mayıs 2014

YALIKAVAK – Mehmet Bayzit Kültür Merkezi 27-30 Mayıs 2014

BODRUM – Bodrum Kalesi Haluk Elbe Sanat Galerisi 30 Mayıs-01 Haziran 2014

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.