Bodrum Gündem

Bodrum International Optimist Regatta, 28 Mayıs – 1 Haziran’da Bodrum’da

Bodrum International Optimist Regatta, 28 Mayıs – 1 Haziran’da Bodrum’da
23.05.2014
0
A+
A-

Türkiye’nin ilk Uluslararası Optimist Yarışması olma özelliğini taşıyan Bodrum International Optimist Regatta (BIOR), 28 Mayıs – 1 Haziran 2014 tarihleri arasında Bodrum’da düzenlenecek.

buy Kamagra BuyNoRx1.com generic Retin-A Bodrum Gündem/21 Mayıs 2014

Uluslararası Yelken Federasyonu’nun takviminde yerini alan BIOR’da Türkiye yanı sıra 10’dan fazla ülkeden ön kayıt yaptıran 250 sporcu yarışacak.

Bodrum Belediyesi’nin himayesi altında; Türkiye Yelken Federasyonu’nun desteğiyle Bodrum Spor Yelken Şubesi, Bodrum Ticaret Odası (BODTO), Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi (DTO),  Bodrum Denizciler Derneği (DD) öncülüğünde bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Bodrum International Optimist  Regatta (BIOR), 28 Mayıs – 1 Haziran 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Türkiye’de düzenlenmiş ilk Uluslararası Optimist Yarışması olan BIOR, Uluslararası Yelken Federasyonu’nun takviminde yerini sağlamlaştırdı. 2. BIOR’a; Birleşik Arap Emirlikleri, Bulgaristan, Fas, Avusturya, Danimarka, İngiltere, Slovenya, Hindistan, Yunanistan, İtalya, Romanya, Rusya ve Türkiye’den 24 değişik kulüpten olmak üzere, 250 üzerinde optimistçi ön kayıt yaptırdı.

3 gün boyunca İçmeler Bodrum Spor Yelken Şubesi’nde yapılacak olan yarışmada dereceye girenlere ödülleri yarışma sonunda törenle verilecek.

Hem yurtdışı, hem de yurtiçinden katılacak olan kulüpler için ücretsiz konaklama ve  tekne temin edecek olan yarışmanın koşullarıyla ilgili  bilgilere www.bodrumbior.com adresinden ulaşılabilir…

Dünyanın önde gelen yelken kenti Bodrum’da, heyecan verici bir tecrübe yaşamak için, gerçekleştirilecek uluslararası organizasyona tüm yelken severler davetli.

Tarih boyunca birçok medeniyetlerin beşiği olmuş, dünyanın yedi harikasından birine ev sahipliği yapan, üç tarafı denizlerle çevrili Bodrum’da gerçekleştirilecek olan etkinlik; denizi sevdirmek, yelken ve denizcilik kültürünün altyapısını oluşturmak, ülkemizin tanıtımına, turizme katkıda bulunacak önemli bir sosyal sorumluluk projesi olarak ilk kez 2013 yılında gerçekleştirildi.

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.