Bodrum Gündem

Gökova Bisiklet Turu Bodrum’da

23.05.2014
0
A+
A-

fluconazole without prescription Bu yıl 8’incisi   gerçekleştirilen Gökova Bisiklet Turu’na katılanlar  turun üçüncü gününde Bodrum’a geldi. Datça konaklayan yaklaşık 275 bisikletli, iki gezi teknesi ile denizden Bodrum’a ulaştı. 

Bodrum Gündem Haber/17 Mayıs 2014 purchase Lamisil

Türkiye’nin ilk kamplı bisiklet turu  olan ve  yerli ve yabancı  bisikletlilerin katılımıyla  15 Mayıs’ta Muğla’dan başlayan Gökova Bisiklet Turu Bodrum’a ulaştı.  Datça’dan buy methotrexate bodrum_bisiklet_emrah_tezer (8)feribotla Bodrum’a geçmeyi planlayan bisikletliler  Körmen Limanı’ndaki  çalışmalar nedeniyle seferlere izin verilmemesi dolayısıyla ahşap iki gezi teknesi ile Bodrum’a geldi. Gümbet İskelesinde teknelerden inen bisikletliler  pedal çevirip  öğlen yemeği için ilçe merkezine geçti. Akşam Bodrum’da kamp yapacak olan bisikletliler yarın Milas’ın  Ören mahallesine  gitmek üzere ilçeden ayrılacak. Yaklaşık 275 kişinin katıldığı turda bisikletleri Bodrum gelişlerinde Bodrum Bisiklet Kulübü üyeleri karşıladı. İlçe merkezini doğru pedal çeviren bisikletliler zaman zaman “Her yer Soma, her yer karanlık’ diye slogan attı. Bisiklet kullanımını özendirmek ve Gökova’nın bisiklet turizmine elverişliliğine dikkat çekmek üzere için  Muğla Bisiklet Derneği tarafından düzenlenen 5 etaptan oluşun turda bisikletliler toplam 300 kilometre pedal çevirecek.

Turu buruk bir havada geçirdiklerinin söyleyen Muğla Bisiklet Derneği Başkanı Dr. Bilge Kağan Uzun, Soma’da yaşanan maden faciasında vefat edenlere  Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dilediklerini belirtti. Uzun, “Bu tur Türkiye’de pek çok tura öncülük etmiş bir tur. Muğla’dan başlayıp Akyaka üzerinden Marmaris  Çubucak’ a oradan da  Datça’ya geldik. Şimdide Bodrum’dayız. Yarın yola çıkıp Milas Ören’e gideceğiz. Tur Akyaka’da tamamlanacak. ‘Yollar hepimizin paylaşalım’ diyoruz” dedi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.