Bodrum Gündem

MHP’den Nezaket Ziyaretleri

23.05.2014
0
A+
A-

cheap Nolvadex 30 Mart Yerel Seçimleri’nde MHP’den Bodrum Belediye Başkan Adayı olan Mehmet Tosun ve meclis üyesi seçilen yeni meclis üyeleri, ilçe bazında nezaket ziyaretlerinde bulundular.

Bodrum Gündem Haber/16 Mayıs 2014 Buy Ketorolac buy Combivent

Gerçekleştirilen ziyaretlere 30 Mart Yerel Seçimleri’nde Bodrum Belediye Başkan Adayı olan ve geçmiş dönem Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun’un yanı sıra MHP’li 1 (1)Bodrum Meclis Üyeleri’nden Mazlum Ağan, Mustafa Paşalı, Mustafa Dağdelen, Remzi Güngör, Mahmut Özbelen, Süleyman Mazı ile Erdinç Tekinkaya katıldı. MHP Bodrum İlçe Başkanı Asım Başaran’ın ise şehir dışında olmasından dolayı ziyaretlere katılamadığı belirtildi.

İlk olarak Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan’ı makamında ziyaret eden Mehmet Tosun ve MHP’li Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri, seçim sürecini geride bıraktıklarını belirterek, “Artık Bodrum Yarımadası’na hizmet etmek için birlikte çalışıp, önemli projeler üreteceğiz; çünkü bizler Bodrum Yarımadamıza hizmet yapmak için sorumluluk aldık.” dediler.

Daha sonra Mehmet Tosun ve Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri, Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özcan’ın Gölbaşı Belediyesi Başkan Yardımcısı olması ile Milli Eğitim Müdür Vekili olan Emin Geçin’e “hayırlı olsun” ziyaretinde bulunarak, çalışmalarında başarılar dilediler.

Son olarak Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Can Candaş’ı makamında ziyaret eden Mehmet Tosun ve beraberindekiler, Emniyet Müdürü Candaş’a görevinde başarılar dilediler ve hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Mehmet Tosun ve belediye meclis üyelerinin yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Emniyet Müdürü Can Candaş da MHP Heyeti’ne teşekkür etti.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.