Bodrum Gündem

Gümbet Muhtarı Mehmet Feridun Özsert

Gümbet Muhtarı Mehmet Feridun Özsert
01.06.2014
0
A+
A-

30 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde kazanan aday Hüseyin Özgül’ün seçilmek için gerekli şartlara uygun olmadığı yönünde yapılan itirazın YSK tarafından kabul edilmesinin ardından 1 Haziran’da yapılmasına karar verilen Gümbet Mahallesi Muhtarlık seçimi yapıldı.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem-1 Haziran 2014
İptal edilerek 1 Haziran’da yenilenen Gümbet Mahallesi Muhtarlık seçiminde iki aday yarıştı. Sabah 08:00’de başlayan seçim 17:00’de sona erdi. Gümbet Mahallesinde ikamet eden ve feridun özsertseçme yeterliliğine sahip olan bin 736 seçmenden sadece 550’si sandık başına gitti. Beklenenden oldukça düşük olan katılımın olduğu seçimde 521 oy geçerli sayılırken 420 oy alan Mehmet Özsert Gümbet Muhtarlık seçimini kazanan isim oldu. Diğer aday Ali Haydar Mansuroğlu ise 101 oy aldı.
buy Disulfiram online BAŞKAN KOCADON’DA OY KULLANDI…

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’da, Gümbet Mahalle muhtarlığı için oy kullananlar arasındaydı. İki adaya da başarılar dileyen Başkan Kocadon, cheap Lasix “Türkiye’nin birçok yerinde bugün yerel seçimler var, bunlardan bir tanesi de Gümbet’te. Biz de geldik, oyumuzu kullandık. Bir arkadaşımız seçilecek ve göreve başlayacak. Gerçekten Gümbet Mahallesi’nde seçimlerin ertelenmesinden dolayı bazı eksiklerimiz oldu. Muhtarlarımızla birlikte olunca daha hızlı çalışabiliyoruz. Muhtarımız seçildikten sonra bu hafta muhtar arkadaşımız ve heyetiyle birlikte toplantı yapıp, bir ekip görevlendirip, hızlı bir şekilde çalışmalara başlayacağız” buy Cialis Professional online dedi.

Yenilenen muhtarlık seçimleri oldukça sakin ve olaysız olarak tamamlandı.

 

ETİKETLER: ,
Yorumlar

  1. aşkın baltutan dedi ki:

    yazdıklarınla daha önceki yorum ve sersenişlerinle şimdiki fotoğraflar hiç uyuşmamış sadece içimden geldi yazdım çünkü ben çok pişmanımmmm. sen iyibir arkadşımızsın saygılar