Bodrum Gündem

2. Bodrum International Optimist Regatta Sona Erdi…

02.06.2014
0
A+
A-

28 Mayıs – 01 Haziran tarihleri arasındaki 2. Bodrum International Optimist Regatta 2014 (BIOR), yarışların ardından düzenlenen ödül töreniyle sona erdi. 

Buy Viagra Canada  Bodrum Gündem Haber/ 02/06/2014

Türkiye’nin ilk uluslararası optimist yarışması olan 2. Bodrum International Optimist Regatta’ya bu yıl 10 ülkeden yaklaşık 200 sporcu katıldı. 4 gün boyunca süren mücadelenin ardından dereceye giren sporcular, Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulübü Yelken Şubesi’nde düzenlenen ödül töreninde kupalarını aldı.

Bodrum’un İçmeler Mevkii’nde yer alan B.B.Bodrumspor Kulübü Yelken Şubesi’nden start alan optimistçiler, dört gün boyunca üç ayrı grupta yarışarak kıyasıya mücadele etti. Yirmi beş hakem, yardımcı personel ve antrenörlerin görev aldığı organizasyonda optimistler için toplamda on yarış düzenlendi.

Mücadele sonucunda Optimist Genel ve Optimist Kızlar kategorilerinde, Kızılay Bodrum Şubesi Kupası kapsamında düzenlenen Optimist Genel 3 ve Optimist Kız kategorilerinde olmak üzere toplam dört kategorinin birincisi; JK İzola takımından Slovenyalı sporcu Mara Turin oldu. Optimist Junior (2003 ve 2003’ten sonra doğanlar) Kategorisi ve Kızılay Bodrum Şubesi Kupası kapsamındaki Optimist Junior 1 Kategorisi’nde Fenerbahçe Yelken Kulübü’nden katılan Kerem Erkmen, Optimist 2006 Doğumlular Kategorisi’nde ise Birleşik Arap Emirlikleri’nden Abudhaby Club’ten katılan sporcu Yezzia Nousiri birinci oldu.

Bodrum Belediyesi’nin destekleriyle ilki geçtiğimiz yıl düzenlenen organizasyon, Türkiye Yelken Federasyonu ve B.B.Bodrumspor Kulübü Yelken Şubesi ile Bodrum Ticaret Odası, Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi ve Bodrum Denizciler Derneği öncülüğünde düzenlendi.

Törene katılan Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ,  Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gündüz Nalbantoğlu, Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Rüştü Tezcan, B.B.Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya, TYF İl Temsilcisi Mutlu Uzun ve B.B.Bodrumspor Kulübü Yelken Şubesi Sorumlusu Buğra Muharrem Özçetin başarılı sporculara kupalarını vererek sporcuları tebrik etti.

Törene ayrıca, 2013 yılında Macaristan’ın Balaton Gölü’nde gerçekleşen Laser 4,7 Gençler Avrupa ve Dünya Şampiyonası’nda U18 kategorisinde Dünya ve Avrupa Şampiyonu olan B. B.Bodrumspor Kulübü Yelken Şubesi sporcusu Anıl Çetin de katıldı. Aldığı dereceyle Bodrum’un gururu olan Çetin, törende sporculara verilmek üzere hazırlanan hediyelerin çekilişini yaptı. Çekilişin ardından sporculara 5 adet yelken hediye edildi.

TÜM SONUÇLAR:

levonorgestrel online *Optimist Genel Kategorisi’nde;

Mara Turin – Slovenya/JK İzola

Atıl Api – Türkiye/FB Yelken

Arman Tuhmınlıoğlu – Türkiye/Solo Yelken

Erdem Karagöz – Türkiye/Solo Yelken

Şahin Parlak – Türkiye/Turgutreis Yelken

Petru Neagu – Romanya/Fraglia Vela Riva

Kerem Erkmen-Türkiye/FB Yelken

Artem Sudakov – Rusya/Rautu

A. Enes Uzun-Türkiye/Sinop Karadeniz Yelken

Ebru Bolat – Romanya/Royal Romanian

*Optimist Kızlar Kategorisi’nde;

Mara Turin-Slovenya/JK İzola

Ebru Bolat – Romanya/Royal Romanian Yat

Spela Hajdinjak – Slovenya/YC Olimpic
*Optimist Junior (2003 ve 2003’ten sonra doğanlar) Kategorisi’nde;

Kerem Erkmen – Türkiye/FB Yelken

Meriç Erdağlı – Türkiye/Tekirdağ Yelken

Caterina Sedmak – İtalya/YC Cupa
*Optimist 2006 Doğumlular Kategorisi’nde; buy albuterol

Yezzia Nousiri – Birleşik Arap Emirlikleri/Abudhaby Club

Ege Akdeniz – Türkiye/Antalya Yelken
31 Mayıs 2014’te düzenlenen Kızılay Bodrum Şubesi Kupası’nı;
*Optimist Genel 3 Kategorisi’nde;

Mara Turin-Slovenya/JK Izola

Atıl Api Türkiye/JK Izola

Ege Batmaz – Türkiye/Sinop Karadeniz Yelken

*Optimist Kız 1 Kategorisi’nde;

Mara Turin – Slovenya/JK İzola

*Optimist Junior 1 Kategorisi’nde;

Kerem Erkmen – Türkiye-FB Yelken

 

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.