Bodrum Gündem

Bodrum’da Türkçe Zirvesi Nedeniyle Kapanacak Yollar…

Bodrum’da Türkçe Zirvesi Nedeniyle Kapanacak Yollar…
03.06.2014
0
A+
A-

Bodrum’da yaşayan vatandaşların  mağdur olmaması için 2 – 5 Haziran tarihleri arasında Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan Türk Dili Konuşan Ülkeler İşbirliği Konseyi (Türk Konseyi) IV. Zirvesi kapsamında bazı yollar trafiğe kapanacak.

Bodrum Gündem Haber 03/06/2014 

2 – 5 Haziran tarihleri arasında Bodrum’da Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan Türk Dili Konuşan Ülkeler İşbirliği Konseyi (Türk Konseyi) IV. Zirvesi kapsamında 4 Haziran 2014 çarşamba akşamı Bodrum Kalesi Kuzey Hendeğinde bir sanat etkinliği gerçekleştirilecek. Etkinlik saatleri süresince (4 Haziran 2014 Saat 17.00-24.00 saatleri arası) İlçemizde çeşitli caddeler trafiğe kapatılacaktır. Ayrıca toplu taşıma unsurları (taksi ve dolmuşlar)belirlenen caddelerde hizmet vermeyecektir. Vatandaşlarımızın belirlenen saatlerde mağdur olmaması ve önceden belirlenecek planlarını bu yönde yapmaları gerekmekte.

4 Haziran 2014 Saat 17.00 ile 24.00 arasında Bodrum’da kapanacak yollar:

Cevat Şakir Caddesi (Emniyet Müdürlüğü Kavşağından Belediye Meydanı Arası), Neyzen Tevfik Caddesi (Belediye Meydanı ile Askeri Kamp Giriş Kapısı Arası), Nafiz Özsoy Caddesi (Garaj Altı Kavşağı ile Lise Kavşağı Arası). Konacık istikametinden İçmeler yönüne ve o bölgedeki mahallelere gidecek vatandaşlarımızın ise Kıbrıs Şehitleri Caddesini (çevre yolunu) kullanarak Yokuşbaşı Grand Yazıcı Otel Kavşağını kullanmaları önemle rica olunur.

Bodrum kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamada ayrıca 03 Haziran Saat 00.01 ile 04 Haziran 24.00 saatleri arasında belirtilen caddelerde park yasağı uygulanacak olup vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın mağduriyete uğramamaları konusunda dikkatli olmalarını istendi.

 

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.