Bodrum Gündem

Güzel Sanatlar Fakültesi Öğrencilerinden “Soma ile El Ele” Sergisi

05.06.2014
0
A+
A-

buy Tadalafil Bodrum Belediyesi’nin destekleriyle Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğrencileri tarafından hazırlanan “Soma ile El Ele” adlı sergi, Bodrum’da ziyarete açıldı. Öğrenciler, sergiden elde edilecek gelirle, Soma’da yaşanan maden kazasının ardından babasız kalan çocukların eğitimine katkıda bulunmayı hedefliyor.

Bodrum Gündem/5 Haziran 2014
get Paxil Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim, Heykel ve Grafik Bölümü öğrencilerinin hazırladığı eserlerden oluşan “Soma ile El Ele” sergisi, düzenlenen açılışla Guzel Sanatlar Fakultesi Ogrencilerinden Soma ile El Ele Sergisi (2)sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Oasis Alışveriş ve Kültür Merkezi’nde yer alan Nurol Sanat Galerisi Fuayesi’nde düzenlenen serginin açılışına Bodrum Belediye Meclisi Üyeleri, öğretim üyeleri ve Bodrum’da yaşayan sanatseverler katıldı.

02-08 Haziran 2014 tarihleri arasında ziyarete açık kalacak olan sergide, resim, heykel ve grafik bölümü öğrencilerinin; tuval üzerine yağlı boya ve özgün baskı teknikleriyle şekillendirdikleri eserler ile metal, ahşap ve mermerden oluşan karma heykelleri sergileniyor.

Online Xenical buy

 “Soma ile El Ele” sergisine öncülük eden heykel bölümü öğrencilerinden Güliz Pilge, “Biz bu sergiyi, Soma’da gerçekleşen facianın ikinci gününde tasarladık. O günden bugüne, bu serginin gerçekleşmesi için uğraştık. Nihayetinde Nurol Sanat Galerisi Fuayesi’ndeyiz. Sergimizde yaklaşık elli adet eserimiz var. Grafik, resim ve heykel bölümünden yaklaşık otuz kişi bir araya gelerek eserlerimizi bağışladık. Bunun sebebi de; öğrenci olduğumuz için nakit yardımında bulunamayacak olmamızdır. Biz yeteneklerimizi ortaya koyduk ve var olan işlerimizi bu sergiye bağışladık. Buradan elde ettiğimiz gelirle, kendimiz, Soma’ya gidip, orada seçilmiş olan ailelerin, babasız kalan çocuklarının eğitimine katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Herkesi buraya destek olmaya bekliyoruz. Umarım amaçlarımız aynı yolda çakışır ve bir çocuğun yüzünü birlikte güldürebiliriz” dedi.

ETİKETLER:
Yorumlar

  1. Meltem Ulusoy dedi ki:

    Tüm genç arkadaşları duyarlılıkları nedeniyle kutluyorum……