Bodrum Gündem

Bodrum Belediyesi Meclis Üyesinin Merdivenle Savaşı…

Bodrum Belediyesi Meclis Üyesinin Merdivenle Savaşı…
07.06.2014
0
A+
A-

Bodrum Belediyesi’nin ilk engelli meclis üyesi CHP’li Abdülmecit Poyraz, meclis toplantılarının yapıldığı Bodrum Belediyesi Nurol Kültür Merkezi’nin engellilere uygun olmaması sebebiyle, her toplantıda aynı sıkıntıyı yaşıyor.

Bodrum Gündem Haber 07/06/2014 order methotrexate

Bodrum Belediyesi’nin ilk engelli meclis üyesi CHP’li Abdülmecit Poyraz, meclis toplantılarının yapıldığı salona girmek için tekerlekli sandalyesini terk etmek zorunda kalıyor. Poyraz, merdivenleri takım elbisesiyle, ellerini ve dizlerini kullanarak aşıyor.

Bodrum’un birçok kültürel ve sosyal etkinliğinin düzenlendiği tek salonu “engelli”! Bodrum Belediyesi Nurol Kültür Merkezi’nin engelli vatandaşlar için uygun olmayan mimari yapısı, bu defa bir meclis üyesinin önüne engel olarak çıktı. Meclis toplantılarının yapıldığı salona, basit bir rampası bile olmaması sebebiyle, tekerlekli sandalyesinden yere inerek, merdivenlerden tırmanan Abdülmecit Poyraz, bu çileyi her toplantıda çekiyor.

Bodrum’daki engelli vatandaşların sadece bu salonda değil, Bodrum genelinde yaşadıkları sıkıntıları bizzat yaşadığını belirten Bodrum Belediyesi’nin CHP’li meclis üyesi Abdülmecit Poyraz, “Bu gibi sıkıntıları gidermek için Meclis’teyiz. Salona bir rampa yaptırmak için çalışıyoruz.” dedi.

methotrexate online Kaynak : Bodrum Baskısı purchase Disulfiram

 

ETİKETLER:
Yorumlar

  1. ayşen tekin dedi ki:

    bu zaman da..bu çile yazıklar olsun..birde avrupa ya bakın.bunu nasıl düşünmezler burayı inşa ederken..yazıklar olsun.burayı yapanların bence beyni engelli

  2. Ali Dizdar dedi ki:

    Yaşanılan bu durum engellilere koyduğumuz engellerin çarpıcı örneğidir. Mecit Poyraz yıllarca engelli yaşamını bizlere yansıtmaya köşe yazılarıyla anlatmaya çalıştı ancak kalın kafaların bunu anlaması çok zor idi. Şimdi örnekleriyle yaşayarak anlatıyor Mecit Poyraz. Her kademedeki yetkili ve planlayıcılar bunu görmelidir kafalar değişmelidir.

  3. PELİN TURKCAN dedi ki:

    sadece engelliler değil, normal vatandaş için bebek arabası ile yürüyebilecek bir yol yok.
    Bodrum Marineden ibaret değil.
    Ne ana caddede,nede semtlerde, yürüyüş yolu yok.
    Hem engelli vatandaşlar için hemde bebek arabası ile yürümek zorunda kalan bizler içinde enkısa sürede çözüm bekliyoruz.