Bodrum Gündem

Diş Kliniğinin İlk Hastası Kaymakam Gödekmerdan Oldu…

07.06.2014
0
A+
A-

Bitez kavşağında hizmete giren  Özel Dent Halikarnas Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nin açılışını Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan gerçekleştirdi. Açılışın ardından Kaymakam Gödekmerdan Dişçi koltuğuna oturarak muayene oldu.

order Levitra online brand Viagra Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem 07/06/2014 buy Cytotec cheap

Cerrahi, İmplantoloji, estetik ve genel diş hekimliği hizmetinin sunulacağı poliklinikte modern tibbi cihazlar yer alıyor. Kaymakam Dr. Mehmet Gödekmerdan tarafından açılış kurdelesi kesilen polikliniğin ilk hastası kaymakam oldu. İlk kez bir kaymakamın diş muayenesini gerçekleştiren Diş Hekimi Gülnaz Aydın’ın oldukça heyecanlı olduğu görüldü.   Açılışı gerçekleştiren kaymakam Gödekmerdan, diş hekimi Gülnaz Aydın’dan klinikle ilgili bilgi aldı.

Özel Dent Halikarnas Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Diş Hekimleri Gülnaz Aydın ve Mutlu Turgut ortaklığında hizmete giren Bitez kavşağındaki poliklinikte, diş ve ağız hastalıklarına ve bakımına dair tüm uygulamalar mevcut. Cerrahi, İmplantoloji, estetik ve genel diş hekimliği hizmetinin sunulduğu poliklinik, modern tıbbi teçhizat ve donanımlarıyla da dikkat çekiyor.
Diş Hekimi Gülnaz Aydın, ağız ve diş bakımına önem veren tüm Bodrumluları kliniğe beklediklerini belirterek, “Doğru sağlık hizmetini vermek ve Bodrum’da önemli bir eksiği kapatmak amacıyla yola çıktık. Amacımız, insanların bu klinikten sağlıklı ve mutlu bir şekilde çıkmasını sağlamak. İnşallah Bodrum’a hayırlı olur” diye konuştu.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.