Bodrum Gündem

Bodrum Balıkları Türkiye İhracat Şampiyonu

Bodrum Balıkları Türkiye İhracat Şampiyonu
10.06.2014
0
A+
A-

buy Clonidine

Su ürünleri sektörünün lider firması Kılıç Deniz, 2013 yılında gerçekleştirdiği 84 milyon dolarlık ihracatla Türkiye hayvancılık sektörünün ihracat şampiyonu oldu.

Bodrum Gündem/10 Haziran 2014  buy Cialis Soft online

Kılıç Deniz, 2013 yılında ihracatta gösterdiği başarılı performansı ile Türkiye İhracatçılar Meclisi ‘İhracat Ödülü’nü almaya hak kazandı. Kılıç Deniz’in sahibi olduğu KLC Gıda A.Ş. adına RECEP-TAYYIP-ERDOGAN-SINAN-KIZILTANödülü Kılıç Deniz Ürünleri Üretimi İhracat ve İthalat Ticaret A.Ş. İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Sinan Kızıltan, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ve TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin elinden aldı.

İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen 21. TİM Olağan Genel Kurulu’nda, 2103 yılında en çok ihracat yapan şirketlere ödülleri verildi. 26 sektör arasında en çok ihracat yapan şirketlerin ilk üçüne verilen ödüllerde Ege İhracatçı Birlikleri’ne üye firmaların üstünlüğü dikkati çekti. Su Ürünleri ve Hayvansal Mamulleri Sektörü’nün birincisi, dört yıldır olduğu gibi yine ülkemizin ve Avrupa’nın en büyük su ürünleri kuruluşu ve dünyanın en büyük yavru balık üreticisi Kılıç Deniz oldu.

Xenical pills MUĞLA’NIN GIDA SANAYİİ DEVİ

2013 yılında 84.078.650 USD’lık ihracat gerçekleştirerek bir önceki yıla oranla % 20 artış sağlayan Kılıç Deniz, bu başarılı performansıyla Türkiye İhracatçılar Meclisi’nce açıklanan “Türkiye Geneli İlk 500 İhracatçı Firma” sıralamasında da 185. sıraya yükseldi. 40 ülkeye ihracat yapan ve iç pazarda tüketilen balığın % 40’ını üreten Kılıç Deniz’in merkezi Bodrum’da bulunuyor. Türkiye’nin ilk 500 ihracatçı listesinde Muğla’nın tek temsilcisi olan Kılıç, bu başarılarıyla şehrin gururu oluyor.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.