Bodrum Gündem

Uğur’da Yıl Sonu Şenliği

11.06.2014
0
A+
A-

Anti Fungal 8 Haziran Pazar günü, Uğur Dershanesi Oasis Şubesi’nde Lys ve Teog gruplarına yıl sonu şenliği düzenlendi. 12.sınıf ve Mezun gruplara uygulanan LYS deneme sınavı sonrası, 8.sınıfların da katılımıyla, dershane bahçesinde öğretmenleri ile birlikte keyifli zaman geçiren öğrenciler yorgunluklarını biraz olsun attılar.

Bodrum Gündem/12 Haziran 2014 sildenafil Viagra Gold no prescription

Uğur öğretmenlerinin öğrencileri için hazırladıkları ikramları, kendi elleriyle servis ettikleri şenlikte,  öğrenciler  müzik eşliğinde dans edip birkaç saatliğine de olsa sınav stresinden bodrum_ugur_dersanesi_yıl_sonu_senligi (6)uzaklaştılar.

Uğur Dershanesi Rehber Öğretmeni Gonca Erdem Ergen; üniversite hazırlık aşamasındaki öğrencilerin artık son dönemece girdiklerini, LYS’nin yaklaşmasıyla birlikte yorgunluk ve stresin de iyice arttığını belirtti. “Lise hazırlık gruplarımız da MSOS ve okul yazılılarını bitirdiler. Amacımız beraber geçirdiğimiz yılı güzel bir şekilde noktalamak ve özellikle LYS gruplarında sınav öncesi küçük de olsa bir rahatlama sağlayarak öğrencilerimizin bu moralle LYS’de başarılarını artırmalarına yardımcı olabilmek.” dedi.

Rehber öğretmen Gonca Ergen ayrıca, Uğur ailesi olarak her zaman öğrencilerinin yanında olmayı ilke edindiklerini ve onları hedeflerine ulaştırana kadar motivasyonlarını yüksek tutma gayreti içerisinde olduklarını belirtti.

Öğrenciler,  keyifle geçirdikleri birkaç saatin ardından memnuniyetlerini dile getirdiler.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.