Bodrum Gündem

Başkan Kocadon Muhtarlarla Bir Araya Geldi

13.06.2014
0
A+
A-

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Yarımadası’ndaki muhtarlarla bir araya gelerek mahallelerde yaşanan sıkıntıları dinledi.  Order Disulfiram online

Bodrum Gündem Haber 13/06/2014

Başkan Mehmet Kocadon, 2009-2014 döneminde olduğu gibi 30 Mart 2014 yerel seçimlerinin ardından başladığı yeni görev döneminde de mahalle muhtarlarıyla toplantıları sürdürüyor. Bitez İskele Kafeterya’da düzenlenen toplantıda Başkan Kocadon, muhtarlardan, mahallelerinde yaşanan sorunlar hakkında bilgi aldı. Toplantıya katılan Bodrum Yarımadası genelinde görev yapan 42 muhtar, bölgelerinde yaşanan sorunları ve eksikleri Bodrum Belediye Başkanı’na aktardı. Genel olarak ulaşım, bozuk yollar ve altyapı konusunda yaşanan sıkıntı ve eksikleri aktaran muhtarlar, Başkan Kocadon’dan bu yaşanan sorunların giderilmesi için talepte bulundu.

buy Ventolin online “Bodrum Hepimizin”
Buy Prozac no prescription
Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise bu talepleri en kısa sürede değerlendireceklerini, eksikleri gidermek için de mücadele edeceklerini ifade ederek, “Arkadaşlar, Bodrum hepimizin. Taşın altında hepimizin elleri var. Önemli olan bu problemleri çözebilmek. Baktığımızda, problemlerin birçoğu da bizim yetkimizde olmayan problemler ama bunları iletmek ve çözüm aramak da yine bizim görevimiz.” dedi.

Devam eden çalışmalar hakkında da bilgi veren Başkan, gezici sağlık ekipleri uygulamasının hazırlıklarının tamamlanmak üzere olduğunu belirterek, muhtarların bu hizmeti mahallelerinde şimdiden duyurabileceklerini açıkladı.

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.