Bodrum Gündem

Provokasyonlara Karşı Uyanık Olun

Provokasyonlara Karşı Uyanık Olun
13.06.2014
0
A+
A-

order Prozac online Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Genel Merkezi ve tüm şubelerinden yapılan duyuruda provokasyonlara karşı uyanık olunması gerektiği vurgulandı.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem-13 Haziran 2014

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Bodrum Şubesinden yapılan açıklamada geçtiğimiz hafta Lice ve Diyarbakır’da bayrak indirme eylemi ile ilgili olarak yaptıkları yazılı açıklamada cydd logo.jpgprovokasyonlara karşı dikkatli olunması konusunda uyarıda bulunuyor.

ÇYDD’ tarafından yapılan yazılı basın açıklamasının tam metni şu şekilde; buy prozac “Lice’de kalekol protestosu sırasında iki yurttaşımızın ölümüyle sonuçlanan olaylarda, Hava Kuvvetleri Komutanlığı’ndaki bayrağımızın indirilmesi, hepimizi derinden sarstı. Bu eylemin asla kabul edilemeyecek bir tahrik olduğu kanısındayız. Bayrak, Türkiye Cumhuriyeti’nin ulusal bağımsızlığının, kimliğinin, özgürlüğünün, bütünlüğünün, ortak geçmişinin, ortak duygularının simgesidir. Özgürlük ve bağımsızlık için nice evladını vermiş bir ülkenin insanları olarak bu değerlerin çiğnenmesine göz yumamayız. Karşılaştığımız bu olaylar, Hükümetin uyguladığı tutarsız politikaların sonucudur. Aynı topraklarda yaşayan, aynı kaderi paylaşan, ortak geleceği de birlikte yaratacak insanlar olarak siyasi iktidarı, halkı birbirine düşürecek olaylardan vazgeçmeye, halkımızı da provokasyonlara karşı uyanık olmaya davet ediyoruz.” treating acne

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.