Bodrum Gündem

Tur Operatörleri Bodrum’da Buluştu

13.06.2014
0
A+
A-

Merkezi İspanya’da bulunan M.T.S İncoming şirketinin her yıl düzenlediği ve farklı ülkelerden tur operatörlerini bir araya getiren toplantısı bu yıl  Bodrum’da  başladı.

Bodrum Gündem Haber 13/06/2014 order methotrexate online order Propranolol online Naltrexone online

Ramada Otel’de düzenlenen toplantıya farklı ülkelerden 40 tur operatörü firmasından yaklaşık 200 kişi katıldı. Katılımcılar 15’er dakikalık sürelerle farklı operatör yetkilileriyle görüş alışverişinde bulundu.  Bulunduğu ülkelerde tur operatörlerine yerel hizmet sağlayan ve Türkiye Genel Müdürlüğünü Münci Karakaya’nın yaptığı şirket aynı zamanda online rezervasyon sistemi ile dünya çapında hizmet veriyor.  Şirketin Türkiye Pazarlama Müdürü Tan Arabacı “ Bu toplantı her sene başka bir ülkede yapılıyor.  Hem bir buluşma oluyor hem de birlikte çalışılan tur operatörlerine destinasyonlar tanıtılıyor.   Toplantının yapıldığı ülkede olmayan tur operatörleri de orayla ilgili bilgi sahibi oluyor.  Burada havayolu şirketleri dahil bütün paydaşlar bir arada bulunuyor” dedi.

Bodrum’da yapılan toplantının Türkiye turizmine katkı sağlayacağını belirten Arabacı, Bodrum’unda bundan pay alacağını söyledi. 2 gün sürecek olan toplantı organizasyonunda  tur operatörleri  düzenlenen çeşitli etkinliklerde de bir araya gelecek.

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.