Bodrum Gündem

Alternatif Turizm Gelişiyor

14.06.2014
0
A+
A-

Bodrum Golf ve Tenis Kulübü’nde (BGTK) Marina Yacht Clup sponsorluğunda düzenlenen, MYC Bodrum Futures Tenis Turnuvası sona erdi. Turnuvayı Amerikalı tenisçi Jared Donaldson kazandı.

Bodrum Gündem/13 Haziran 2014

Bodrum ve Muğla’da bir ilk olan MYC Bodrum Future Tenis Turnuvası sona erdi. 25 ülkeden 67 üst düzey sporcunun katıldığı 10 bin dolar ödüllü uluslararası turnuva, Bodrum’a bir Fluoxetine price bodrum_tenis_sampiyon (12)hafta boyunca tenis heyecanı yaşattı. Bodrum Kaymakamlığı ve Bodrum Belediyesi’nin desteğiyle, Marina Yacht Clup sponsorluğunda, Özel Bodrum Hastanesi’nin sağlık sponsorlupunda düzenlenen turnuvada tekler şampiyonluğunu 18 yaşındaki Amerikalı tenisçi Jared Donaldson kazandı. Donaldson finalde Sırbistan’dan 19 yaşındaki Nikola Milojevic’i 6-3/6-4’lük setlerle 2-0 yendi. Çiftler kategorisinde ise Türkiye’den Cem İlkel-Efe Yurtacan ikilisi kazandı.

500 kişinin izlediği final maçında ayrıca Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Hayati Keskin, Marina Yacht Clup işletmecisi Şenkar Öztüzün, Bodrum Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği Başkanı Serdar Karcılıoğlu, Bodrum Golf ve Tenis Kulübü yönetim kurulu üyeleri de yer aldı.

Final maçından sonra ikinci Nikola Milojevic’e ödülünü Şenkar Öztüzün ve Bodrum Golf ve Tenis A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Recep Dağlı, şampiyon tenisçi Jared Donaldson’a ödülünü Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan ve Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Hayati Keskin verdi.

Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan turnuvadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Bodrum’da bu tip turnuvaların artması ilçemiz için çok güzel. Bu etkinliklerle Bodrum’u tüm dünya tanıyor. Hem golf hem de tenis turnuvalarının artmasını diliyoruz. Böyle güzel bir turnuvaya sponsor  olan Marina Yacht Clup’a ve Bodrum Golf ve Tenis Kulübü’ne teşekkür ederim” dedi.

BOYD Başkanı Serdar Karcılıoğlu ise Bodrum Golf ve Tenis Kulübü’nü böyle önemli bir turnuvayı gerçekleştirdiği için kutladığını belirterek; buy cytotec Gastrointestinal “12 ay turizm Bodrum için şimdilik uzak olsa da böyle başarılı organizasyonlarla turizm sezonu uzar. Burada gördüğümüz turnuva ayağı yere sağlam basan çok önemli bir çalışma. Emeği geçen herkesi kutlarım. Temennim bunun gibi önemli organizasyonların artması. Burada gördüğünüz gibi dünyanın her tarafından bir çok sporcu, arkadaşları ve aileleriyle Bodrum’a geldi. Bodrum için çok önemli” dedi.

Bodrum Golf ve Tenis A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Recep Dağlı ise spora yatırımlarının devam edeceğini, böyle güzel organizasyonlara imza atmaktan dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.

BGTK Genel Müdürü Caner Tuna ise MYC Bodrum Future Tenis Turnuvası’nın sponsoru Marina Yacht Clup işletmecisi Şenkar Öztüzün’e teşekkür ederek Bodrumlu işadamlarını böyle uluslararası organizasyonlara destek vermeye  davet etti.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.