Bodrum Gündem

Bodrum’a Yakışan Bir Butik Otel LUGGA

14.06.2014
0
A+
A-

Bodrum son dönemlerde çok yataklı ve her şey dahil turizm tesisleri açılmaya devam ederken, Bodrum Turizm anlayışına ve dokusuna uygun LUGGA adlı butik otel Ortakent-Yahşi’de hizmete girdi. Nexium online

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem-14 Haziran 2014

Bodrum’un en güzel kumsalına sahip, Bodrum dokusunu, kültürünü ve kendine özgü turizm anlayışını koruyan, binaların yeşili yok edemediği Ortakent-Yahşi’de hizmete giren LUGGA Order Lamisil online lugga_butik_otel_ortakent_yahsi_yilmaz_dicle_algul_bodrum_gundem (32) metoclopramide online Butik Otel, Bodrum’a turizm yatırımı yapacaklara örnek olacak. 2008-2013 yılları arasında AKP İlçe Başkanlığı görevinde de bulunan Turizmci Yılmaz Algül ve Turizmci eşi Dicle Algül tarafından yapıldı. Yatırımcılara da örnek olacak butik otelin adı ile ilgili olarak bilgi veren Yılmaz Algül, M.Ö 2 bin 500 yıllarında Bodrum’u da içine alan Muğla havzasında Hitit’lerin gelip yaşadığının ve bölgeye ‘yaşanılan yer’ anlamına gelen ‘Lugga’ isminin verildiğini söyledi. Bundan esinlenerek otele Hitit Güneşi sembolü ve adını da Hititler tarafından yaşanılan yer anlamına gelen “Lugga” ismini verdiklerini kaydetti. Algül “Açılışımıza gelenlere teşekkür ediyorum. Otelimizde kalacak konuklarımızın memnun kalmaları için en güzel şekilde dizayn ettik. Her türlü detayı ve konforu düşündük ve uyguladık. Tatile gelenlere güzel bir ortam oluşturduk” dedi.

Bodrum Kaymakamı Dr.Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, BOTO Başkanı Mahmut Kocadon, BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan, BODER Başkanı Halil Özyurt, Şöforler Odası Başkanı Hasan Kablı, MHP Bodrum İlçe Başkanı Asım Başaran, AKP geçmiş dönem Bodrum İlçe Başkanı Akif Demiröz, turizmciler, STK temsilcileri ve Algül ailesinin dostları katıldığı Lugga Butik Otel açılış kokteylinde iki keman ve bir çello sanatçısından oluşan ’Trio Queen’ adlı Rus grubu müzikleriyle eşlik etti.

lugga_butik_otel_ortakent_yahsi_yilmaz_dicle_algul_bodrum_gundem (16)Lugga Butik Otel’in açılış kurdelasını Bodrum Kaymakamı Dr.Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, BOTO Başkanı Mahmut Kocadon, BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan, BODER Başkanı Halil Özyurt ve Yılmaz Algül hep birlikte kestiler.

BODRUM TURİZM ANLAYIŞINA UYGUN ÖRNEK TESİS…

Bodrum turizm anlayışına uygun olarak inşaa edilen Lugga Otel 3 bin 500 metre karelik alan üzerine, bin 650 metre karesi kapalı alana sahip, oda kahvaltı olarak hizmet verecek tesiste, 52 oda ve 120 yatak kapasitesi bulunurken, 1 rezidans, 4 dublex suit oda ve bir kral dairesi de mevcut. Ek olarak 120 metrekarelik toplantı salonu,  sauna, fitness ve kütüphane bölümlerinin de bulunduğu Lugga Butik Otelde muhteşem deniz manzarası ve önünde de plaj yer alıyor.  Plajın yan tarafında ise güneşin deniz üzerinden batışının da izlediği bir restorant bulunuyor.  Ortakent-Yahşi Eren sokaktaki Lugga Butik Otele, 0 252 348 32 00 nolu telefondan rezervasyon alınabiliyor.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.