Bodrum Gündem

Başkan Kocadon Hayranı Cengiz

16.06.2014
0
A+
A-

3 Yaşındaki Cengiz Yağız Kurum, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret ederek kendisine Babalar Günü hediyesi verdi.  Başkan minik Cengiz’i kucağına alıp dakikalarca sarıldı.

purchase Topamax Accutane cost
Bodrum Gündem/15 Haziran 2014

Zabıta Memuru Cenk Kurum ve eşi Gizem Kurum, oğulları Cengiz Yağız Kurum’un Mehmet Kocadon sevgisi üzerine kendisinden Baskan Mehmet Kocadona anlamli Babalar Gunu hediyesi (3)randevu alarak makamında ziyaret etti. Minik Cengiz Başkan Kocadon’a  Babalar Günü hediyesi olarak kesip düzenlediği kartonlar üzerine pastel boya ile yaptığı resmi verdi. Başkan Kocadon ise Cengiz’i kucağına alarak uzun süre sarılıp öptü.
Gizem Kurum, oğlunun Mehmet Kocadon sevgisini şu sözlerle anlattı; “Cengiz, başkanı ilk gördüğünde sarılıp öpmüştü, o günden sonra birkaç yerde daha karşılaştık ve her seferinde başkanımız kendisini çok sıcak ve samimi şekilde karşılamıştı. Cengiz de çok büyük bir Mehmet Kocadon sevgisi oluştu. Evde bile benim telefonumu eline alıp Kocadon ile konuşuyormuş gibi yapıyordu. Biz de Cengiz’e başkana götüreceğimizi söyledik. Duyunca çok sevindi ve babalar günü hediyesi olarak kartonları kesip düzenleyerek üzerine resim çizdi.”
Başkan Mehmet Kocadon ise çok teşekkür ederek, buy Paxil “Beni ne zaman görmek isterse yanıma getirebilirsiniz. Bu miniklerin sevgisi beni çok mutlu ediyor. Onların gözlerindeki ışık, onların heyecanı ve mutluluğu, enerjime güç katıyor.” dedi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.