Bodrum Gündem

Esnafımın Düşünceleri Benim İçin Çok Önemli

Esnafımın Düşünceleri Benim İçin Çok Önemli
16.06.2014
0
A+
A-

Turgutreis Çarşı Esnafları Derneği (TURÇED) Yönetim Kurulu Başkanı ve Üyeleri, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti. 

cheap Propranolol Bodrum Gündem/16 Haziran 2014

TURÇED Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Şen ile Yönetim Kurulu Üyeleri Oğuzhan Çağlar ve Hasan Özdurmuş, Bodrum Belediye Başkanı Turgutreis Carsi Esnaflari Dernegi Uyeleri Baskan Kocadonu ziyaret etti (2)Mehmet Kocadon’u ziyaret ederek dernek ve çalışmaları hakkında Başkan Kocadon’a bilgi verdi. Turgutreis Çarşı Esnafları Derneği’nin 2014 yılında kurulduğunu belirten Bülent Şen, “2014 yılında 400 üye hedefiyle kurduğumuz TURÇED’in üye sayısı şu anda 100’ü geçti. Turgutreis Mahallesi’nde yaz aylarında Bodrum merkez kadar yoğun bir nüfusa sahip olmakla beraber ticari açıdan da büyük bir yoğunluk yaşanıyor. Yerel seçimlerin Nisan ayı başına denk gelmesi sebebiyle yaklaşan yaz sezonuna hazırlanabilmemiz ve Turgutreis çarşısında yaşanabilecek sorunların çözülmesinde Bodrum Belediyesi’ne yardımcı olabilmemiz için bu derneği kurduk, Bodrum Belediyesi’nin Turgutreis çarşısında yapacağı uygulamalar sırasında kendilerine fikirleriyle katkıda bulunabilecek bir yapı oluşturduk” dedi.
Aciclovir online “7/24 çalışan esnafımın düşünceleri, benim için çok önemli” buy Zithromax

Dernek başkanı ve üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, “Bodrum Belediye Başkanı olarak turizm sezonunda 7/24 çalışan esnafımın düşünceleri, benim için çok önemlidir. Burada önemli olan çözümün bir parçası olabilmek. Çözüme ulaşabilmek için de elimizden ne gelirse yapmaya çalışacağız” şeklinde konuştu.

ETİKETLER:
Yorumlar

  1. Emrah E.Esem dedi ki:

    Bodrum a seksenli yıllarda küçükken sürekli giderdim.Çok da severdim.Şu an şükür halim vaktim yerinde ama Bodrum a yerleşmek üzüntü verici ama hiç içimden gelmiyor.O bazı esnafların Türk ün yüzüne bakmaması barlarda önce gelmemize karşın ilk olarak yabancıya bin bir serenad sonrası ‘Buyrun ne alırdınız?’ denmesi yaraladı bizleri..Bu duygudan bizleri birazcık kurtaran(ama gene de çok istememize rağmen tatil bile yapmayı düşünmüyoruz)bazı alçak ülke askerlerine çuval geçirmeye kalkan Türk fedailerimizdir.O kadar..O kadar.