Bodrum Gündem

Marmara Kolejinde Diploma Heyecanı

16.06.2014
0
A+
A-

Lise son sınıf öğrencileri için coşkulu mezuniyet töreni düzenleyen Bodrum Özel Marmara Koleji öğrencileri üniversite hayatına adım atmanın heyecanı ile coştu…

Bodrum Gündem/16 Haziran 2014 Muscle Relaxant

2013-2014 Eğitim ve Öğretim döneminin son haftasını yaşayan öğrenciler unutulmaz bir törenle okullarından mezun oldular. Buy No Rx bodrum_marmara_koleji_mezuniyet (6) Zithromax to sale Marmara Koleji Halikarnassos Kültür Merkezinde düzenlenen program saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı.

Okul Müdürünün açılış konuşmasının ardından mezun olan öğrencilere tek tek mezuniyet belgeleri verildi. Okul müdürü konuşmasında “Değerli Öğretmen arkadaşlarım ve siz sevgili mezun olan öğrencilerim sizin mezuniyet belgelerinizi de ben imzaladım sizler benim için çok özelsiniz sizleri çok seviyorum. Mustafa Kemal Atatürk’ün devrimlerini sizler yaşatacaksınız buna inanıyorum hepinize başarılar diliyorum ” dedi.

Mezun olan öğrenciler kendileri için özel olarak hazırlanan sunumlarla sahneye çağrıldılar. Mezuniyet belgelerini öğretmenlerinin elinden alan öğrenciler de öğretmenlerine karanfil verdi.  Belgelerini alan bütün öğrenciler daha sonra sahneye gelerek hep birlikte keplerini havaya fırlattılar. Aileleri ile

Birlikte unutulmaz anlar yaşayan öğrenciler hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmediler.

Törenden sonra Bodrum Marmara Koleji Havuz başında kokteyl verildi. Mezun öğrenciler yaz ayında yağan yağmura rağmen mezuniyetlerini kutladılar.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.