Bodrum Gündem

Bodrumun Milli Gururları

Bodrumun Milli Gururları
17.06.2014
0
A+
A-

Balkan ülkeleri arasında gelenek haline gelen Balkan Çocuklar Karate Şampiyonası’nın 19’uncu buluşması, 14-15 Haziran günlerinde İstanbul’da yapıldı.

Order Kamagra Bodrum Gündem/17 Haziran 2014

Türkiye’nin yanı sıra Balkan Karate Federasyonları Birliği’ne üye ülkelerden Bosna Hersek, Bulgaristan, Yunanistan, Makedonya, Karate_Bodrumun_Milli_Gurur (2)Romanya, Sırbistan, Hırvatistan, Karadağ ve Arnavutluk’un katılım gösterdiği şampiyonada 462 erkek, 274 bayan sporcu mücadele etti. Türkiye, müsabakalarda 69 bayan, 98 erkek sporcu ile temsil edildi.

İkitelli Spor Kompleksi’nin ev sahipliği yaptığı şampiyonaya Milli sporcularımız damgasını vurdu. Bodrum Belediyesi Bodrumspor Karate takımından Milli takım da Mücadele eden Orhan Alp Kuzulu ve Kayra Sezgin Balkan güçlü rakiplerinin tümünü yenerek Balkan  şampiyonu oldu. Enis Altıntaş ise üçüncülük kürsüsüne çıkarak madalya kazanan diğer bir sporcu oldu.

Xenical pills Karate_Bodrumun_Milli_Gurur (3) order Colchicine online Balkan Karate Şampiyonasına 3 sporcu ile katılıp 2 altın ve 1 bronz madalya kazanan başarılı sporcuların şimdiki hedefleri ise Avrupa ve Dünya şampiyonluğu, haftanın 5 günü antrenman yaparak yarışmalara hazırlanan sporcularımızı ilk kutlayan Türkiye Karate Federasyonu başkanı Esat Delihasan oldu, sporcularımızdan övgü ile bahseden başkan “Uzun yıllardır milli takımımızın alt yapısına sporcu kazandıran Bodrum Belediyesi Bodrumspor kulübünü başarılarından dolayı kutluyorum” dedi.

Başarılı sporcular, kendilerine desteklerinden dolayı Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü sayın Bekir Çeker’e , Bodrum Kayamakamı Sayın Dr.Mehmet Gödekmerdan’a, Bodrum Belediye Başkanı sayın Mehmet Kocadon’a, B.B.Bodrumspor Kulübü başkanı sayın Rıza Karakaya’ya ve sporcuları yetiştiren değerli antrenörleri aynı zamanda Bodrum Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Fatih Uzunlulu’ya teşekkürlerini sundu.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.