Bodrum Gündem

Wushu’da Balkan Şampiyonu Bodrum’dan Çıktı…

20.06.2014
0
A+
A-

12-16 Haziran 2014 tarihlerinde Sakarya ilinde düzenlenmiş olan 3. Wushu -Sanda-Taolu Açık Balkan Wushu Şampiyonası’na Bodrumspor’dan yarışmaya katılan Ali Top, Ayberk Kesova ve Boğaç Aykan Bodrum’a 7 madalya ile döndüler.

Bodrum Gündem Haber 20/06/2014 buy Ventolin online purchase Lamisil Retin-A online

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Wushu -Sanda-Taolu Açık Balkan Wushu Şampiyonası’na Yunanistan, Hırvatistan, Sırbistan, Makedonya, Sırbistan-Karadağ, Belçika, Bosna Hersek, İran, Irak’tan yaklaşık 500 sporcu katıldı.

Şampiyonaya Bodrumspor’dan hocaları Ali Top ile birlikte yarışmaya katılan 2 sporcumuz 7 madalya ile Bodrum’a döndüler. Ayberk Kesova-Büyükler (18-35 yaş) Kategorisinde Taolu çıplak el, Uzun silah ve Dulian (Danışıklı Dövüş)2 altın 1 gümüş alırken, Boğaç Aykan Gençler Taolu kategorisinde çıplak el, Kısa silah, Dulian Kategorilerinde 2 altın kazandı.

Wushu -Sanda-Taolu hocası Ali Top Taiji ve kısa silah veteranlar kategorisinde güçlü rakipleriyle yarışarak 1 gümüş, 1 bronz madalya aldı. Aynı zamanda Ali Hoca’ya Türkiye Wushu Federasyonuna katkılarından ve çalışmalarından dolayı bir plaket hediye edildi. Balkan Wushu Federasyonu Yabancı ülkelerle ilişkilerde önemli rol oynayan Ali Top’u Balkan Wushu Federasyonu Eğitim Kurulu Başkanlığına getirdi.

3. Wushu -Sanda-Taolu Açık Balkan Wushu Şampiyonası’na katılarak Türkiye’yi temsil eden Ayberk Kesova ve Boğaç Aykan ilk defa milli forma giydiler.

ETİKETLER:
Yorumlar

  1. şeref adalıoğlu dedi ki:

    Bu güzel sonuca imza atan değerli Ali hocamıza ve onu sabır ve azimle takip eden ve çalışan başarılı öğrencilerini tebrik ederim. Bu başarılı hocamıza bodrumun sahip çıkması ve desteklemesi gerektiği kanısındayım. iyiki varsın ali hoca ..