Bodrum Gündem

Deniz Feneri Restoranın Sahibi Murat Türkşen Hayatını Kaybetti…

Deniz Feneri Restoranın Sahibi Murat Türkşen Hayatını Kaybetti…
24.06.2014
0
A+
A-

Proscar order murat-türkşen-vefat-etti Straterra online buying order misoprostol

Bodrum esnaflarından, eski dönem belediye meclis üyesi kaptan Murat Türkşen vefat etti.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem 24/06/2014

İstanbul doğumlu olan Murat Türkşen 34 yıldır Bodrum’da yaşıyordu. Bodrum’a geldiği yıllarda Utku isimli teknesi ile  charter  seferleri düzenleyen Murat Türkşen, uzun süre turistlere Mavi Yolculuklar yaptırdı. Bodrum belediye başkanlarından  Cevat Bilgiç döneminde belediye meclis üyeliği de yapmış olan Türkşen, son olarak Bodrum Balıkçılar Pazarında bulunan “Deniz Feneri” isimli  bir restoran işletiyordu.  Murat Türkşen, Paşatarlasında açtığı  “Deniz Feneri 2” isimli restoranın önüne yaptırdığı iskele nedeni ile Bodrum’daki çevreci guruplar tarafından protesto edilmişti.

Bodrum’un sevilen esnaflarından kaptan Murat Türkşen, İzmir Kent Hastanesinde rahatsızlığı nedeni ile geçirdiği ameliyat sonrasında oluşan komplikasyon nedeni ile hastanede yaşamını yitirdi.

Cenazesi bugün ambulansla Bodrum’a getirilen Murat Türkşen, yarın (25 Haziran 2014 Çarşamba) Bodrum Merkezdeki Adliye Camiinde öğlen namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Karaburgaz mezarlığına defnedilecek. Murat Türkşen’e Allah’tan rahmet, sevenlerine baş sağlığı diliyoruz.

ETİKETLER:
Yorumlar

  1. Nihal Türker dedi ki:

    Çok üzdün bizi Murat abi,nurlar içinde yat:(ALLAH geride kalanlara sabır versin.

  2. incilay şahin dedi ki:

    Çok üzüldüm, orda yaşadığım yıllar içinde hayli keyifli vakitler geçirdik teknesinde, sevgi dolu, iyi bir adamdı ya hu! Allah sabır versin ailesine sevenlerine, yolu ışık makamı cennet olsun..:(

  3. nalan dedi ki:

    Allah rahmet eylesin sevenlerine sabır versin bodruma gidince gözümüz ariycak muradim ;(((

    1. selcuk akyıldız dedi ki:

      allahtan rahmet ve yakınlarına sabır ve baş sağlığı dileklerimi iletmek istiyorum sevgiler ve saygılar by