Bodrum Gündem

Lukoil Beşinci İstasyonunu Açtı

26.06.2014
0
A+
A-

lukoil_bodrum_yalikavak_istasyonu_acildi_manset

Bodrum-Yalıkavak yolu üzerinde hizmete giren Lukoil akaryakıt istasyonu düzenlenen açılış töreniyle resmen açıldı. order clonidine

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

1995’ten bu yana Bodrum’da inşaat sektöründe faaliyet gösteren işadamı Ali Yetimoğlu Bodrum Yalıkavak yolu üzerinde Lukoil Akaryakıt istasyonunu hizmete açtı. Yaklaşık 2 milyon liralık bir yatırım ile faaliyete geçen akaryakıt istasyonunun açılış törenine Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Lukoil Türkiye Satış Müdürü Murat Çelik, Ege Bölgesi Satış Müdürü İlyas Erdoğan BODTO Başkan Yardımcısı İbrahim Akkaya, BODTO Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Eyinç, BESİAD Başkanı Engin Ali Kaplan, BOSİAD Başkanı Mustafa Er ve Bodrumlu iş adamları ile bankaların temsilcileri katıldı.

Buy Cialis Professional 2 MİLYON LİRALIK YATIRIM…

Lukoil Akaryakıt istasyonu açılışına katılan BODTO Başkanı Mahmut Kocadon, Ali Yetimoğlu’nun Yozgat’tan uzun yıllar önce gelerek Bodrum’da çeşitli yatırımlar yaptığını ifade ederek “Hayırlı olsun demeden önce Ali beyin Bodrum’a gelişinin öyküsünü paylaşmak istiyorum. Yozgat’ta kar yağınca iş makinaları çalışamıyormuş. Bu nedenle kışın iş yapabilecekleri bir yer aramışlar ve Bodrum’a gelmeye karar vermişler. Tam bir Bodrumlu oldular. Güzel bir istasyon kazandırdılar Bodrum’a, hayırlı olmasını ve bol kazanç getirmesini dilerim.” dedi. Başkan Kocadon “İnşallah bol bol para kazanırlar ve devletimize vergi verirler” diyerek, konuşmasının sonunda akaryakıt istasyonunun iyi bir lokasyonda kurulduğuna da dikkat çekti.

Lukoil akaryakıt istasyonunun sahibi işadamı Ali Yetimoğlu açılış törenine gelen işadamları ile tek tek ilgilendi. 1995 yılında Bodrum’a geldiklerini söyleyerek “Bodrum’da hafriyat işiyle uğraşıyoruz ve son iki senedir de benzin istasyonumuz var. Burası ikinci yerimiz ilk yerimizi Bafa’da açtık. Konum anlamında da çok iyi oldu. Burayı kurarken diğer yapılan istasyonlara baktık ve onlara uymaya çalıştık ve ortaya böyle bir tesis çıktı” dedi. Yetimoğlu Lukoil akaryakıt istasyonunun 2 milyon liraya mal olduğunu da sözlerine ekledi.

KALİTELİ ÜRÜNLER SUNUYORUZ…

Beş yıldan bu yana Lukoil’de Türkiye Satış Müdürlüğü yapan Murat Çelik, son dönemde Lukoil olarak önemli yatırımlara imza attıklarını ifade etti. Ekim ayında yeni yatırımlar ve sürprizler ile Lukoil’den çok söz edileceğini kaydeden Çelik “Ege bölgesinde kısa bir süre içinde ve hızlı bir yapılanma içine girdik. Lukoil’i çok kısa bir süre içinde tanıttık ve ilerleyen dönemde çok daha başarılı olacağız ve çok daha fazla kişiye ulaşacağımızı düşünüyorum.” dedi.

Ege Bölge Müdürü İlyas Erdoğan’da bir yıl içinde Bodrum’da beş istasyon açtıklarını ifade ederek “Ali Yetimoğlu ile birlikte bu istasyonu faaliyete geçirdik. Kaliteli ürünleri müşterilerimize sunuyoruz. Satılan tüm ürünlerimizin arkasındayız. İstasyonumuzda sağlık, çevre ve güvenlik konusunda tüm önlemleri aldık.” order diflucan dedi.

Açılışa katılan davetlilere etli pilav ve ayrandan oluşan yiyecek ikramları yapılırken folklör ve dans gösterileri de yapıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.