Bodrum Gündem

Hakimler ve Savcılardan Bodrum’a Veda

29.06.2014
0
A+
A-

Hakimler_Savcılardan_Bodruma_Veda--(8)Bodrum Adliyesinde görev yapan ve 2014 Yılı Adli Yargı Yaz Kararnamesi ile farklı illere atanan Cumhuriyet Savcıları ve hâkimler kendileri için düzenlenen akşam yemeğinde meslektaşları ve dostları ile bir araya geldiler…

Bodrum Gündem Haber

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından düzenlenen yemeğe;  Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Bodrum İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Hakan Demirörs, Bodrum Belediye Başkan vekili Seval Aktaş, ve meclis üyeleri, Konacık Mahallesi Muhtarı Zekariya Kayacan, Bitez Mahalle Muhtarı Mustafa Dumanlı, Bodrum Adliyesinde görev yapan Hâkim ve Savcılar, adliye çalışanları ile Muğla Barosu Bodrum temsilcisi Av. Cavidan Karaöz Özyiğit ve avukatlardan oluşan kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Hayati Keskin veda yemeğinde yaptığı konuşmasına “2014 yılı Adli Yargı Yaz Kararnamesi ile Bodrum’daki görevlerinden yeni görev yerlerine atanan Hakim ve Cumhuriyet Savcıları için düzenlediğimiz yemeğimize icabet ederek bizleri onurlandırdığınız için hepinize şahsım ve kurumum adına çok teşekkür ediyorum ve hoş geldiniz diyorum” diyerek konuşmasına başladı.

Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Hayati Keskin; Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulunca çıkartılan Adli Yargı Kararnamesi ile ülkemizin değişik yerlerinde görev yapan Hâkim ve Cumhuriyet savcısının görev yerlerinin değiştiğini belirterek şunları söyledi;  levonorgestrel online “Bodrum adliyesinden toplam altı kişi tayin olmuş, onların yerine dokuz Hakim- Savcı ataması yapılmıştır. Yeni kararname ile Bodrum Adliyesinde görev yapan Hakim – Savcı sayısı toplam 34 olmuştur. Bodrum Adliyesinde görev yapan üç Hakim ile üç Cumhuriyet Savcısı olmak üzere toplam altı kişi Bodrumdaki görev sürelerini tamamlayarak, yeni görev yerlerine atanmışlardır. Bunlardan Bodrum Hakimi Mehmet Güner, Gaziosmanpaşa Hakimliğine, Bodrum hakimi Serkan Baş Küçükçekmece Hakimliğine,  Bodrum hakimi Refika Nur Kabakçıoğlu  Yargıtay Tetkik  Hakimliğine, Bodrum Cumhuriyet Savcısı Mevlüt Uçar Pervari Hakimliğine, Bodrum Cumhuriyet Savcısı Gökhan Bodur Kiğı Hakimliğine Bodrum Cumhuriyet Savcılığından Özlem Gündoğdu Diyadin Cumhuriyet Savcılığına atanmışlardır” dedi.

Ailevi durumları nedeni ile, Bodrum Cumhuriyet Savcısı Gökhan Bodur ve Yargıtay meslekiçi eğitimi devam etmesinden dolayı Bodrum Cumhuriyet Savcılığından Diyadin Cumhuriyet Savcılığına atanan Özlem Gündoğdu geceye katılamayanlar arasındaydı.

BAŞSAVCI KESKİN “BAŞARILI ÇALIŞMALARI İÇİN GÖREV ARKADAŞLARINA TEŞEKKÜR ETTİ”

Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Hayati Keskin Görev yerleri değişen meslektaşlarımız ile Bodrum’da çok başarılı çalışmalar ve güzel günler geçirdiğimizi düşünüyorum diyerek sürdürdüğü konuşmasında buy albuterol online “Mesai arkadaşlarımın aramızdan ayrılmış olmalarından üzüntü duyduğumu ifade etmek istiyorum. Görev yerleri değişen meslektaşlarımız ile Bodrum da çok başarılı çalışmalar ve güzel günler geçirdiğimizi düşünüyorum. Kendileri ile çalışmaktan büyük keyif aldık. Bilgi, birikimlerinden ve mesleki tecrübelerinden istifade ettik. Ayrıca yardımlarını bizden hiçbir zaman esirgemediler. Bu nedenle aramızdan ayrılmış olmalarından üzüntü duyduğumu ifade etmek istiyorum. Zira kendileri Türkiye ortalamasının çok üzerinde bulunan iş yükü altında, bazen özel hayatlarını ve ailelerini de ihmal ederek büyük bir özveri göstererek çalışmışlardır. Kurumuzu adına kendilerine şükranlarımı sunuyorum.  Değerli çalışma arkadaşlarım Cumhuriyet Savcıları, Mevlüt Uçar, Gökhan Bodur ve Özlem Gündoğdu ile üç yıl birlikte çalışma fırsatı buldum. Yine değerli Hakimlerimiz Mehmet Güner, Serkan Baş ve Refika Nur Kabakçıoğlu, ile çok güzel günler geçirdiğimizi düşünüyorum. Bu süre zarfında yapmış oldukları başarılı çalışmaları, arkadaşlıkları ve uyumlu davranışları için, kendilerine ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. Bundan sonraki görev yerlerinde de aynı şekilde başarılı çalışmalarını artırarak, devam ettirmelerini kendilerinden bekliyorum” pattern baldness treatment dedi.

PLAKETLERİNİ ALDILAR…

Cumhuriyet Başsavcısı Keskin’in konuşmasının ardından Bodrum’dan; Başka yerlere atanan Hakim ve Savcılara plaket ve hediyeleri verildi. Protokol üyeleri ve Bodrumdaki meslektaşlarının elinden hediyelerini ve plaketlerini alan hâkim ve savcılar birer konuşma yaptılar ve teşekkürlerini dile getirdiler. Bodrum’dan ayrılacak olan Hakim ve Savcılara Bodrum Kaymakamı Dr.Mehmet Gödekmerdan ile Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Hayati Keskin birer plaket takdim etti. Ayrıca Muğla Barosu Bodrum temsilcisi Av. Cavidan Karaöz Özyiğit’te kendilerine teşekkür ederek hediyelerini takdim etti.

Haber : Ali Fikret ER

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.